Headhunting på de sociale medier

 

Savner I flere ansøgninger fra de rette kandidater?

Vi skaffer vores kunder flere kvalificerede ansøgere end gennem traditionelle jobportaler, via målrettede indsatser overfor de passivt jobsøgende

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi sætter Jer i kontakt med de passivt jobsøgende – prikker dem på skulderen og vækker en interesse for Jeres ledige stilling

Du har sikkert lagt mærke til annoncerne inde på din Facebook-, Instagram-  eller LinkedIn profil der forsøger at sælge et budskab.

På anbefalJOB bruger vi disse promoveret annoncer til at give Jer flere ansøgere -  og med succes for vores kunder!

Jobportalerne bugner af stillingsopslag, men færre og færre kandidater opsøger jobportalerne for at finde nyt job. Til gengæld vokser rekrutteringsvirksomhederne markant, og det er fordi de prikker til potentielle emner, når der skal besættes stillinger.

 

Brug promoveret jobannoncering og kom i kontakt med de passivt jobsøgende

En promoveret jobannonce virker således på samme måde, som når en Headhunter skal finde et kandidat til Jer – den vækker en interesse og prikker en kandidat på skulderen.

Vi målretter således helt specifik Jeres jobannonce til relevante målgrupper på Facebook, Instagram og LinkedIn og her er vi stærke på anbefalJOB.

For kr. 4.999,- prikker vi således potentielle kandidater på skulderen for Jer inde på Facebook, Instagram og LinkedIn.

 

Valgfrit og gratis rekrutteringsværktøj medfølger alle jobannoncer

anbefalJOB giver mulighed for at anvende det indbyggede rekrutteringsværktøj, der sparer en masse tid i administrationen af kandidater, giver overblik og ikke mindst, mulighed for at man kan gennemføre en sikker rekruttering iht. Persondataforordningen (GDPR), da al information og korrespondance er samlet på ét sted.

Man undgår således at modtage og behandler ansøgninger via e-mails, og de indbyggede statistikker viser hele tiden hvor mange der aktivt læser en jobannonce.

Sådan kommer du i gang med headhunte jeres næste medarbejder gennem anbefalJOB

 

Under priser vælger du produktet "Headhunting på de sociale medier".

Det tager 5 min. at oprette denne.

Vi gennemgår herefter jeres jobannonce og gør den klar til Facebook, LinkedIn, Instagram.

Kan vi finde præsentations videoer omkring jer benytter vi disse på de sociale medier, da effekten øges med en faktor 4-5.

Et enkelt klik på Jeres annonce koster således omkring 15-25 kr. og derfor er det vigtig vi rammer målgruppen helt præcist!

Vi sender samtidig besked ud til at relevante kandidater på vores egen CV database, og vi vurderer Inmails på LinkedIn, hvis målgruppen er ekstra snæver.

Se nogle af de mange virksomheder der benytter anbefalJOB i deres rekruttering herunder

 anbefalJOB    
CVR 38940104  -  © 2018