Skip to main content

Headhunting på de sociale medier

 

Vi sætter jer i kontakt med de passivt jobsøgende – prikker dem på skulderen og vækker en interesse for jeres ledige stilling

Du har sikkert lagt mærke til annoncerne inde på din Facebook-, Instagram-  eller LinkedIn profil der forsøger at sælge et budskab.

På anbefalJOB bruger vi disse promoveret annoncer til at give jer flere ansøgere -  og med succes for vores kunder!

Jobportalerne bugner af stillingsopslag, men færre og færre kandidater opsøger jobportalerne for at finde nyt job. Til gengæld vokser rekrutteringsvirksomhederne markant, og det er fordi de prikker til potentielle emner, når der skal besættes stillinger.

 

Brug promoveret jobannoncering og kom i kontakt med de passivt jobsøgende

En promoveret jobannonce virker således på samme måde, som når en Headhunter skal finde et kandidat til jer – den vækker en interesse og prikker en kandidat på skulderen.

Vi målretter således helt specifik Jeres jobannonce til relevante målgrupper på Facebook, Instagram og LinkedIn og her er vi stærke på anbefalJOB.

 

Rekrutteringsværktøj medfølger alle jobannoncer

anbefalJOB giver mulighed for at anvende det indbyggede rekrutteringsværktøj, der sparer en masse tid i administrationen af kandidater, giver overblik og ikke mindst, mulighed for at man kan gennemføre en sikker rekruttering iht. Persondataforordningen (GDPR), da al information og korrespondance er samlet på ét sted.

Man undgår således at modtage og behandler ansøgninger via e-mails, og de indbyggede statistikker viser hele tiden hvor mange der aktivt læser en jobannonce.