Derfor

Prøv vores personalesystem til rekruttering helt GRATIS og uden bindinger eller forpligtelser. Vurder om det ikke løser udfordringerne iht. Persondataforordningen for Jer! Løsningen kører i Skyen og virker med det samme

 
Sådan holder man styr på rekrutteringen
 
 og så nemt er det at indrykke en annonce med copy-and-paste mulighed
 
 Referencer
 
Plug-and-Play løsning der løser udfordringerne med den nye Persondataforordning og samtidig giver flere ansøgere!
Du kan logge på direkte herunder
 
 Tilmeld direkte her på siden
 
Vi opretter selvfølgelig også gerne en gratis demo for Jer – brug kontaktformularen her
 
 
Løsningen kører i Skyen og virker med det samme

Vores personalesystem til rekruttering kræver ingen installation, abonnement, licenser, uddannelse og afhængighed af nøglepersoner. Alle kan være med og køre en rekruttering fra a-z.


Bemærk

Jeres stillingsopslag bliver samtidig vist på Facebook samt LinkedIn - så mens du tester får I måske flere ansøgninger end normalt.

For at få det fulde udbytte af din test kan du evt. fjerne Jeres nuværende e-mail adresse der modtager ansøgninger på Jeres hjemmeside. Lav i stedet en tekst der hedder “Ansøg her” inde på Jeres hjemmeside, der linker op til stillingsopslaget (se eksempel her)

  
Hvordan kommer jeg igang?
Læs vores vejledning her  og vælg produktet GRATIS under "Priser"
Demo'en er on-line i 5 dage. Herefter har du stadigvæk adgang til kandidaterne i endnu 1 dag og herefter slettes alt, da data på kandidater udefra jo kun er til låns iht. Persondataforordningen.
 
  
Har I flere stillingsopslag der skal håndteres et dette intet problem 
Med en Feedbox er der styr på alle Jeres stillingsopslag. Hver gang I indrykker et stillingsopslag vises dette således på Jeres hjemmeside, Facebook sider, LinkedIn sider og anbefalJOB.