Skip to main content
Derfor

Hvad er egentlig effekten af Jeres jobannoncering? På jobportalerne? I en avisannonce? Facebook? LinkedIn? Vi giver dig et lille indblik i hvordan du hurtigt måler effekten af Jeres tiltag og målretter annoncekronerne endnu mere!

Hvad er egentlig effekten af Jeres jobannoncering? På jobportalerne? I en avisannonce? Facebook? LinkedIn? Vi giver dig et lille indblik i hvordan du hurtigt måler effekten af Jeres tiltag og målretter annoncekronerne endnu mere!
Har du adgang til Google Analytics får du adgang til alle de data du kan ønske dig, og du kan fordybe dig og grave langt ned i effekterne af stillingsopslagene på Jeres hjemmeside. Men det er tidskrævende, og det er også derfor du betaler kr. 50.000 til en god SEO ekspert, der hjælper Jer med at komme frem på søgemaskinerne – for er det noget SEO ekspert er god til, så er det at omsætte alle de data man får via Google Analytics, Google Adwords, tredjepartsværktøjer mm. til konkrete handlingsplaner.
 
Vi kan ikke alle være eksperter
Men det er rart at få et hurtigt overblik over hvordan ens annonceringstiltag virker, så man ser hvor mange kandidater der rent faktisk læser ens stillingsopslag, og hvor de kommer fra, i hovedtræk.
 
Vores løsning til dig er simpel
Og den giver alle et overblik uden at man behøver at være haj til Google Analytics eller andre tredjepartsværktøjer.
Når du vælger en virksomhedsløsning gennem anbefalJOB, installerer du/din hjemmeside administrator en Feed-Box på Jeres hjemmeside med den kode vi fremsender til Jer.
 
De første informationer du nu får
Når du indsætter en Feed-Box på Jeres hjemmeside, skal du kun oprette Jobopslag ét sted fremdeles. De vises herefter både på Jeres hjemmeside, anbefalJOB, Facebook og LinkedIn – se et eksempel på en Feed-Box her.
Feed-Box’en ligger nu på Jeres hjemmeside og viser Jeres stillingsopslag. Hver uge får du tilsendt en statistik der viser, hvor mange der så rent faktisk har klikket på Jeres jobopslag, og hvad udviklingen har været.
 
 
Vi giver dig lidt flere informationer
På samtlige stillingsopslag på anbefalJOB har man adgang til et Boost Board, der giver dig lidt flere informationer, og som du nu kan bruge til at få endnu mere overblik over Jeres annonceringstiltag og målrette disse meget mere!
 
 
Eksempel på tolkning – de sidste 7 dage
Informationerne fra Feed-Box’en fortæller at den forgangne uge har f.eks. 110 personer klikket på Jeres jobopslag på Jeres hjemmeside.
Informationerne fra Boost Board fortæller at de sidste 7 dage har 303 personer læst Jeres stillingsopslag ifølge ovenstående eksempel. Du kan nu konkludere, at det var rart at f.eks. LinkedIn jobannoncen, eller Facebook annoncen har haft en effekt.
Omvendt har du måske haft et stillingsopslag i en avis, og Boost Board siger nu, at der kun var 115 personer der har læst stillingsopslaget, og du ved de 110 er kommet direkte fra Jeres hjemmeside.
Når du slår stillingsopslag op i en avis går folk således meget naturligt ind på Jeres hjemmeside – men kampagnen på LinkedIn der gav 303 der læste stillingsopslaget, havde således markant større effekt.
Med vores virksomhedsløsning og kombinationen af Feed-Box og Boost Board, kan du nu enkelt og nemt begynde at vurdere en lang række effekter og målrette dine kampagner!
Prøv en gratis demo af vores system, og vurder selv hvordan du får lidt mere effekt ud af din annoncering og først og fremmest tiltrækker flere ansøgere.
anbefalJOB er integreret med Facebook og LinkedIn. Så vi eksponerer din jobannonce på de sociale medier, og vi har gjort det nemt for dig at dele opslag fra vores side.
Samtidig kan vi målrette din jobannonce på de sociale medier, så den vises direkte for din målgruppe – og nu kan du måle effekten af vores arbejde direkte her med en virksomhedsløsning gennem oslæs mere om Facebook og LinkedIn Boost her
 
 
Eksempler på en Feed-box