Enkel og intuitiv rekruttering med integreret jobannoncering på Jeres hjemmeside, anbefalJOB, Facebook & LinkedIn

VEJLEDNING - Nemt, intuitivt og effektivt rekrutteringsværktøj der sparer en masse tid, og sikrer Jeres rekruttering af iht. Persondataforordningen. Se vores guide, der også giver udvidet jobannoncering!

I relation til Persondataforordningen er rekrutteringsfasen et område der kræver ekstra opmærksomhed, da en lang række data fra udefrakommende personer deles rundt i organisationen (mails, outlook, fællesmapper, egne drev, papirudgaver)
Med rekrutteringsværktøjet her fra anbefalJOB har vi alene fokuseret på selve rekrutteringsfasen, så der spares tid på opslag og administration af kandidater og indkomne ansøgninger. Samtidig sikrer rekrutteringsværtøjet, at alle informationer og kommunikation med kandidater kan holdes på ét sted, så man kan køre en sikker rekruttering iht. Persondataforordningen.
Systemet kræver ingen installation, licenser, abonnementer, uddannelse og afhængighed af superbrugere - hvilket også afspejler sig i vores lavere priser, hvis man sammenholder med traditionelle personalesystemer, der håndterer rekrutteringsfasen.
 
 
Får I ikke nok ansøgninger?
Jeres stillingsopslag vises både på anbefalJOB, Jeres hjemmeside samt en række sider på Facebook og LinkedIn. Gennem vores rekrutteringsværktøj kommer man således bedre i kontakt med de passivt jobsøgende.
På alle jobopslag er der samtidig ekstra knapper hvormed man nemt kan dele stillingsannoncer videre ud på Facebook, LinkedIn, Twitter m.fl.
 
 
 
 
 

Trin for trin vejledning

 

1. Log på her - klik på nedenstående 
 Tilmelding
 

 

2. Vælg virksomhed under kontotype og skriv lidt oplysninger omkring Jeres virksomhed
 

 

3. Tryk på knappen "Opret nyt stillingsopslag her"
 

 

 4.  Nu skriver man stillingsannoncen med vores word editor. Der kan tilknyttes filmklip til alle vores annoncetyper
 
  
5. Man modtager nu en mail hver gang der kommer en ny ansøgning, og behandler kandidater og ansøgninger med det indbyggede rekrutteringsværktøj 
 
 
Sådan lægger du videofilm og billede på:
Videoklip
Ønsker du at vedlægge en Youtube eller Vimeo video gøres dette ved at højreklikke på en given video og vælge ”kopier videoens webadresse”. Læg derefter denne genvej  ind i vores wordeditor.

 

Billede
Ønsker du at lægge et billede på så find et givent billede på en hjemmeside og højreklik på dette, og tryk på ”Kopiér webadressen til billedet”.  Læg derefter denne genvej  ind i vores wordeditor.