Skip to main content
Derfor

Promoveret jobannoncering – tiltræk flere passivt jobsøgende! Du har sikkert lagt mærke til annoncerne der kommer frem inde på din Facebook- , Instagram- eller LinkedIn profil. Disse kommer frem ud fra den profil, og de interesser du har!

Promoveret jobannoncering – tiltræk flere passivt jobsøgende! Du har sikkert lagt mærke til annoncerne der kommer frem inde på din Facebook- , Instagram- eller LinkedIn profil. Disse kommer frem ud fra den profil, og de interesser du har!

Savner I flere ansøgninger fra de rette kandidater? Skal vi "headhunte" jeres kommende medarbejder for kr. 3.499!

Vi sætter jer i kontakt med de passivt jobsøgende – prikker dem på skulderen og vækker en interesse for jeres ledige stilling

Du har sikkert lagt mærke til annoncerne inde på din Facebook-, Instagram-  eller LinkedIn profil der forsøger at sælge et budskab.
På anbefalJOB bruger vi disse promoveret annoncer til at give jer flere ansøgere -  og med succes for vores kunder!
Jobportalerne bugner af stillingsopslag, men færre og færre kandidater opsøger jobportalerne for at finde nyt job. Til gengæld vokser rekrutteringsvirksomhederne markant, og det er fordi de prikker til potentielle emner, når der skal besættes stillinger.

 

Brug promoveret jobannoncering og kom i kontakt med de passivt jobsøgende

En promoveret jobannonce virker således på samme måde, som når en headhunter skal finde et kandidat til jer – den vækker en interesse og prikker en kandidat på skulderen.
Vi målretter således helt specifik jeres jobannonce til relevante målgrupper på Facebook, Instagram og LinkedIn og her er vi stærke på anbefalJOB.
For kr. 3.499,- prikker vi således potentielle kandidater på skulderen for jer inde på Facebook, Instagram og LinkedIn.
 

Gratis option: Kør en sikker rekruttering og aflæs resultaterne direkte    

Når du anvender anbefalJOB får du samtidig adgang til vores rekrutteringsværktøj der holder styr på rekrutteringen hele vejen, og hvor du undgår at modtage og behandle ansøgninger via e-mails.    
Hermed overholder du kravene fra Persondataforordningen (GDPR) til at gennemføre en sikker rekruttering.
Samtidig kan du følge med i hvor mange der rent faktisk læser jeres jobannonce løbende.
 
 
 
Case:
HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S søger løbende projektledere og i et trængt marked med fuld beskæftigelse.
Nedenstående blev således promoveret på Facebook, Instagram og LinkedIn og over en periode på 4 uger blev der ansat to nye projektledere. Havde man valgt traditionel headhunting ville processen være noget længere og man havde også betalt for ansættelse af kandidat nr. 2 – dette gør man ikke hos os!

 

 

 

 

 

 
Sådan holder man styr på rekrutteringen