KABCO A/S

ABCO A/S er et landsdækkende entreprenørfirma. Vores navn har rødder i de tre områder, hvor vi har opbygget ekspertise og erfaring: Arbejder med Kloak, Anlæg og Banearbejder.

Vi arbejder for og sammen med private og offentlige bygherrer og deres rådgivere, og vi lægger stor vægt på høj kvalitet og levering af arbejdet til tiden.

Vi gør en forskel - kvalitetsarbejde
Vores motto ”…vi gør en forskel!” vil vi gerne tage helt bogstaveligt. Man kunne også læse det som ”Det skal laves ordentligt”. Vi leverer arbejde, der 100 % holder, hvad vi har lovet, og vi går ikke fra det, før det er helt oppe på vores standard. I tæt samarbejde med kundens rådgivere følger vi enhver sag fra start til slut. På den måde kan vi indestå for ansvar og kvalitet. Det gælder også, hvis der pludselig sker noget, som man jo ofte kan komme ud for i anlægssager. Sker det eller konstaterer vi trods grundighed fejl, så retter vi dem straks. Vi ønsker at aflevere et arbejde til vores kunde, som ’bare’ holder i den forventede tid. Grundlaget og materialerne skal være i orden.

- og til tiden

Gennem årene har vi udført mange større arbejder og hver af dem var færdige til den aftalte tid.
Vi ved hvor vigtig tid og planlægning er for en bygherre. Et ord er et ord og det gælder også den aftalte afleveringsfrist.

På siderne Vi tilbyder kan du læse mere om vores arbejde og se eksempler på opgaver, vi har udført. Via siden Kontakt har du mulighed for at kontakte os og få flere oplysninger.

Vi håber, du vil kontakte os, når du har en opgave inden for kloak-, anlæg eller banearbejde.

Med venlig hilsen,
Henrik Bachmann og Søren Laursen

Henrik Bachmann, tlf. +45 4028 4020

Søren Laursen, tlf. +45 3012 9027

 

     ANLÆGSARBEJDE

 

 

     FORSYNINGSARBEJDE

 

 

     JERNBANE

 

KABCO A/S
31 Jan, 2018
KABCO har arbejdspladser over hele landet, og vi er inde i en god udvikling. Kun med de rigtige medarbejdere kan vi blive ved med at udvikle og skabe løsninger, der giver vores kunder, den kvalitet de ønsker. Et krævende job Vores motto er ”vi gør en forskel”. Får du et job hos KABCO, bliver du en del af et miljø, hvor du sammen med dine dygtige og erfarne kolleger er dem, der gør forskellen. Vi forventer stor ansvarlighed og vi tilbyder vores medarbejdere stor medindflydelse, da vi er af den overbevisning, at det bedste arbejdsmiljø skabes af folk, der kan lide deres job og deres bidrag til den samlede løsning. Vi har brug for både praktikere og teoretikere. Ønsker du et job i KABCO som praktiker, herunder maskinfører, struktør, rørlægger, håndmand o. lign., beder vi dig kontakte Søren Laursen på tlf. 3012 9027. Ønsker du et job i KABCO som entrepriseleder/byggeleder beder vi dig sende dit CV