GK

GK Danmark er en del af GK Gruppen AS, som er èn af Skandinaviens førende indeklimakoncerner.

I 1991 stiftes Ventilationsgruppen - med fokus på Ventilationsentrepriser

Ventilationsgruppen startede i Odense med det formål, at levere ventilation på Fyn.

Ventilationsgruppen dækkede et behov blandt totalentreprenører og bygherrer for et firma med bredt indeklima-teknisk know how, projekteringskompetence og evne til at koordinere og udføre store komplicerede byggerier.

Kolding og Københanvn

Succes'en og efterspørgslen medførte, at ventilationsgruppen i løbet af 90’erne etablerede afdelinger i andre udvalgte geografiske områder og herunder i Kolding og København. Samtidig udviklede Ventilationsgruppen et ventilations-servicekoncept og kunne dermed betjene kundernes ventilationsanlæg fra nyanlæg over service- og vedligehold frem til renovering eller udskiftning.

Fra år 2000 og frem lagde Ventilationsgruppen an til at blive landsdækkende indenfor både nyanlæg og service og udarbejdede en flerfaglig strategi.

I 2005 blev Ventilationsgruppen købt af den norske indeklimakoncern GK Gruppen AS. Herved blev Ventilationsgruppen det danske moderselskab for GK’s danske aktiviteter og vækstscenariet blev udvidet til at omfatte fagene ventilation, køling, VVS og automatik.

Ventilationsgruppen er hermed blevet en del af Skandinaviens ledende indeklimakoncern, der omfatter ca. 1750 medarbejdere og repræsenterer en omsætning på ca. 2,8 mia. NOK.

Skifter navn

I 2010 skifter GK Ventilationsgruppen navn til GK DANMARK.

I Danmark har GK i de sidste 5 - 7 år oplevet en stærk vækst, som er baseret på både organisk vækst og opkøb af virksomheder. Herved har virksomheden udvidet fagbredde og geografisk repræsentation markant og gjort virksomheden landsdækkende via et stærkt net af filialer.

GK Ventilationsgruppen har således udviklet sig fra at være en ren ventilationsvirksomhed til en landsdækkende flerfaglig virksomhed, der tilbyder ydelser og leverancer inden for vvs, sprinkling, køl, bygningsautomatik, tyveri- og brandalarmer. 

 

GK brochure - Din rådgivende partner for et bedre miljø

I GK ønsker vi som totaltekniske entreprenør og servicepartner indenfor nybyggeri og eksisterende byggeri at være med til at sikre et godt miljø og indeklima for alle.

Icon GK Brochure   

GK Aarhus, Danmark
17 Apr, 2018
Kan du lede et hold teknikere, samtidig med at du etablerer og bibeholder nye kunderelationer? Så er det dig, vi mangler til en ansvarsfuld stilling med masser af udviklingsmuligheder. Bliv en del af GK Rør ApS GK Rør er en selvstændig afdeling under GK Danmark. Vi udfører sprinkler og VVS-opgaver med fokus på god kvalitet og service, da kundetilfredshed er altafgørende for vores virksomhed. Vi er forholdsvist nystartede i Aarhus, og vi har nok at se til. Du sørger for en velfungerende hverdag     Du bliver tovholder for et hold af teknikere og deres arbejdsopgaver inden for VVS- og sprinklerservice. Samtidig er du ansvarlig for at gøre kunderne opmærksomme på de servicer, vi tilbyder. Mere specifikt har du til opgave at:   ·                Fokusere på opsøgende salg til erhvervskunder, mens du samtidig bibeholder kontakten til eksisterende kunder ·                Håndtere servicekontrakter og kalkulationer for både VVS- og sprinkleropgaver ·                Udarbejde projektøkonomi på aftalesedler og fremlægge sagsøkonomi for afdelingschefen ·                Varetage udførelsen af mindre, tværfaglige opgaver i samarbejde med andre interne afdelinger.   Du får medbestemmelse og ansvar   Vi er en virksomhed i rivende udvikling, og vi oplever stor kundeefterspørgsel i Aarhus inden for VVS- og sprinkleropgaver. Det giver dig rig mulighed for at sætte dit aftryk på denne stilling, afdelingen og firmaet. Derfor er det vigtigt, at du går til jobbet med et utvivlsomt gåpåmod og en solid arbejdsomhed. Du får ting til at ske og bidrager til en større vækstrejse for GK Rør ApS. Ambitiøse kolleger i et komfortabelt arbejdsmiljø     Du bliver en del af et dynamisk og ambitiøst team der arbejder inden for forskellige tekniske felter. Vi har et uformelt kontormiljø, hvor alle bidrager til den gode stemning. Her tror vi på en flad ledelsesstruktur, og derfor bliver nye idéer og inputs værdsat og hørt. Derudover prioriterer vi at dygtiggøre vores ansatte. Erfaring og tekniske færdigheder Du er uddannet VVS-installatør eller har en teknisk uddannelse med installatøroverbygning. Samtidig har du nogle års erfaring som serviceleder og ved derfor, hvad jobbet indebærer. Derudover forventer vi, at:   ·                Du har erfaring med opsøgende salg og kundekontakt, og at du er yderst serviceorienteret. ·                Du har solid erfaring med VVS-installationer. Måske også kendskab til sprinkleropgaver, men hvis ikke, giver vi dig en grundig oplæring. ·                Du har overbevisende formidlingskompetencer i både skrift og tale, og du besidder gode IT-kundskaber. ·                Du er selvsikker omkring din tekniske kunnen og viden og kan derfor fungere som faglig sparringspartner og vejleder for teknikerne, hvis de får brug for det.