Sonlinc A/S

Sonlinc leverer løsninger, der smitter positivt af på bundlinjen hos danske forsyningsvirksomheder.

Sonlinc har udelukkende kunder i forsyningsindustrien. Når forsyning blomstrer, gør vi det også, og derfor prioriterer vi højest af alt at levere nogle løsninger, der smitter positivt af på bundlinjen hos danske forsyningsvirksomheder.

SonWin

Vores standardløsning går under betegnelsen SonWin. SonWin anvendes til kundeservice, handel og afregning af el, vand, varme, gas, affald og bredbånd. SonWin er software, der hurtigt og nemt kan tilpasses traditionelle og unikke behov hos din forsyningsvirksomhed. SonWins moduler videreudvikles konstant, som behovene forandrer sig i de forskellige nicher af forsyningssektoren.

SonWin:

  • Bruges af flere end 50 danske forsyningsselskaber
  • Administrerer over 2 mio. kundeforhold
  • Udsender årligt 10 mio. fakturaer til et samlet beløb på mere end 40 mia. kr.
  • Afregner fjernvarme for mere end 125.000 forbrugere
  • Afregner vand og spildevand hos mere end 250.000 forbrugere
  • Fakturerer 60% af elforbruget i Danmark
  • Bruges af over halvdelen af landets gasselskaber
  • Faciliterer handel med el på tværs af 5 europæiske lande

Kompetencer

Sonlinc tilbyder kompetencer inden for alle områder af din IT infrastruktur. Et samarbejde med os betyder tryghed for dig i forhold til oppetid, datasikkerhed og andre aspekter, der angår driften af din IT. Samarbejdet indebærer økonomisk tryghed i forhold til uforudsete udgifter - også når det kommer til udviklingsprojekter. Det betyder, at du får en brugervenlig infrastruktur, som gør livet lettere for personale og forbrugere, og dermed styrker din virksomhed.  

Organisation

Sonlinc A/S blev grundlagt i 1986 og etableret som aktieselskab i 1990.

Sonlinc A/S beskæftiger pt. 90 medarbejdere og ejes af direktør Finn Saksø-Larsen og direktør Johan Schrøder. Begge har mange års erfaring fra ledende poster i dansk erhvervsliv.  

Bestyrelsen i Sonlinc A/S omfatter Finn Saksø-Larsen, Johan Schrøder, advokat Flemming Heegaard og direktør Steen Hundevad Knudsen.

 

Sonlinc A/S Charlottenlund, Danmark
17 Apr, 2018
Vi ser positivt på uopfordrede ansøgninger. Beskriv hvad du arbejder med nu, og hvad du tidligere har lavet. Fortæl os hvilken type job eller arbejdsområde du kunne tænke dig at arbejde med hos Sonlinc.