AskovFonden

AskovFonden er en non-for-profit organisation, der i 75 år har udviklet proaktive løsninger i forhold til samfundets aktuelle sociale problemer. Vi har seks afdelinger og tilbyder hjælp og støtte til over 2.000 mennesker hvert år.

Vi dokumenterer og indsamler viden om vores sociale indsatser og er desuden optaget af at afprøve og konsolidere nye finansieringsmodeller for bæredygtigt socialt arbejde.

 

BLOG

Helle Øbo

HELLE ØBO

Administrerende Direktør 
AskovFonden

AskovFonden arbejder på højtryk i samarbejde med relevante aktører i forhold til at skabe den rigtige platform for bæredygtigt social impact investing i Danmark.

Her kan du læse lidt om hvad sociale Investeringer er og hvorfor vi synes det er vigtigt

Sociale investeringer står i øjeblikket højt på den politiske dagsorden. Al sund fornuft tilsiger, at det er bedre at forebygge end at behandle. En række projekter i landene omkring os har over de seneste år vist, at sociale investeringsprogrammer kan være et effektivt værktøj til at omforme vision til virkelighed. Nu er tiden komme til at prøve dette af i Danmark, og vi er allerede godt i gang.

 

 

Mir Skolerne Askovfonden        Dialog mod vold Askovfonden      Askov hus Askovfonden

 

ASPA Askovfonden      Børnehuset Askovfonden     KBH+ Askovfonden

 

AskovFonden Struenseegade 9, 4 sal
AskovFonden søger en selvstændig og effektiv lønbogholder, der har lyst til at arbejde i en mindre økonomiafdeling, hvor et højt fagligt niveau, sparring med kolleger og en god og uformel stemning er en del af hverdagen. AskovFonden er en social NGO med en direktion og seks separate afdelinger. Du bliver en del af et bogholderi på 5 personer, der sammen skal levere god og ordentlig service til AskovFondens 250 medarbejdere og ledere. Din base bliver på Nørrebro, og du refererer til vores CFO. Din rolle handler om at indsamle og behandle løndata, sørge for indberetning af pension, kontrol og afstemning til e-Indkomst, oprettelse af medarbejdere i lønsystemet, behandling af timesedler, besvarelse af spørgsmål fra medarbejdere og en lang række forskellige ad hoc opgaver, som er knyttet til denne jobfunktion. Kan du se dig selv i en virksomhed med fokus på høj faglighed, udvikling og godt kollegaskab samt en ledelsesstil, der bygger på ”frihed under ansvar”, åbenhed og gensidig respekt, så er det måske netop dig vi søger.   Overordnede ansvarsområder: Lønkørsel og indtastning af løndata for ansatte i 3 selskaber med alt tilhørende Bogføring og afstemninger af lønrelateret poster Udarbejdelse af kontrakter og allonger Svare på spørgsmål fra medarbejdere og ledere Andre personaleadministrative opgaver Lister og udtræk/statistik herunder Danmarks Statistik   Det er vigtigt at du har erfaring med: Lønkørsler incl alt Har gode it-kundskaber, og kan se processerne i en sammenhæng og være med til at udvikle bedre og smartere løsninger Har kendskab til at arbejde med lønsystemer Ax løn eller Lessor personalemanager eller lignende Har god regnskabsforståelse, og lader tallene tale til dig At lave Lister og udtræk/statistik Kontakt med mange forskellige mennesker   Derudover forventer vi, at du af natur er imødekommende og serviceminded. Du er dedikeret og engageret i at gøre en forskel, er vedholdende og arbejder selvstændigt og så har du et godt humør.   Stillingen er til besættelse den 1. maj 2019 Ansøgningsfrist 29. marts 2019 og samtalerne forventes afholdt i uge 15 Vi tilbyder flekstid og sundhedsordning. Lønnen vil reflektere dine kvalifikationer, og de krav der stilles.   Ønsker du yderligere information om stillingen, kontakt AskovFondens adm. Direktør Helle Øbo på mail: hoep@askovfonden.dk
11 Mar, 2019
AskovFonden København, Danmark
AskovFonden er en NGO, der udvikler løsninger på samfundets aktuelle sociale problemer. Som medarbejder i AskovFonden, er du med til at  bygge relationer til udsatte borgere i Danmark med det mål, at de får styrken og modet til at tage ansvar for deres eget liv og det samfund, de er en del af. I et samarbejde med AskovFonden går borgerne fra at være en omkostning til at blive et aktiv i og for samfundet. Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi behandler naturligvis din ansøgning dybt fortroligt, og du hører fra os, når og hvis vi har noget at tilbyde dig.
27 Aug, 2018