AskovFonden

AskovFonden er en NGO, der udvikler løsninger på samfundets aktuelle sociale problemer.

Vores løsninger bygger relationer til udsatte borgere i Danmark med det mål, at de får styrken og modet til at tage ansvar for deres eget liv og det samfund, de er en del af. I et samarbejde med AskovFonden går borgerne fra at være en omkostning til at blive et aktiv i og for samfundet. I vores seks afdelinger tilbyder vi hjælp og støtte til over 2000 mennesker hvert år.

 

BLOG

Helle Øbo

HELLE ØBO

Administrerende Direktør 
Askovfonden

BLOG: KAN SOCIALE INVESTERINGER BANE VEJEN FOR BEDRE VELFÆRD?

13. oktober 2017

I denne tid bliver der talt meget om sociale investeringer – både Payment by Results og Social Impact Bonds. Forudsætningen i begge... Læs mere

 

ASSESSMENT AND INTERVENTION MODEL

EFFEKTMÅLING OG DOKUMENTATION AF SOCIALE INDSATSER


I AskovFonden har vi dokumenteret vores indsatser i 17 år. Sammen med Danmarks Pædagogiske Universitet har vi udviklet en model, der – via en statistisk, praksisnær og let anvendelig metode – giver mulighed for at måle og dokumentere effekten af sociale indsatser.

Modellen hedder Assessment and Intervention Model (AIM). AIM giver os ikke alene muligheden for at blive klogere på de mennesker, vi skaber forandringer for, men skaber også mulighed for at måle på effekten af de indsatser, vi iværksætter for de mennesker, der står i udenforskab.

Det betyder dels, at vi hver dag kan blive klogere på praksis og korrigere eventuelle fejlantagelser og indsatser, og dels, at vi kan få en vurdering af effekten fra de mennesker, som bruger vores indsatser.

I AskovFondens Videnscenter hjælper vi eksterne organisationer med at konkretisere deres dokumentationsbehov. Vi tilbyder rådgivning, og salg af vores effektmålingsmodel AIM. Læs mere.

For mere information, ring venligst til Tine Freiesleben på 24820302 eller skriv på tf@askovfonden.dk.

 

 

 

Mir Skolerne Askovfonden        Dialog mod vold Askovfonden      Askov hus Askovfonden

 

ASPA Askovfonden      Børnehuset Askovfonden     KBH+ Askovfonden

 

AskovFonden København, Danmark
21 Mar, 2018
AskovFonden er en NGO, der udvikler løsninger på samfundets aktuelle sociale problemer. Som medarbejder i AskovFonden, er du med til at  bygge relationer til udsatte borgere i Danmark med det mål, at de får styrken og modet til at tage ansvar for deres eget liv og det samfund, de er en del af. I et samarbejde med AskovFonden går borgerne fra at være en omkostning til at blive et aktiv i og for samfundet. Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi behandler naturligvis din ansøgning dybt fortroligt, og du hører fra os, når og hvis vi har noget at tilbyde dig.