AskovFonden

AskovFonden er en non-for-profit organisation, der i 75 år har udviklet proaktive løsninger i forhold til samfundets aktuelle sociale problemer. Vi har seks afdelinger og tilbyder hjælp og støtte til over 2.000 mennesker hvert år.

Vi dokumenterer og indsamler viden om vores sociale indsatser og er desuden optaget af at afprøve og konsolidere nye finansieringsmodeller for bæredygtigt socialt arbejde.

 

BLOG

Helle Øbo

HELLE ØBO

Administrerende Direktør 
AskovFonden

AskovFonden arbejder på højtryk i samarbejde med relevante aktører i forhold til at skabe den rigtige platform for bæredygtigt social impact investing i Danmark.

Her kan du læse lidt om hvad sociale Investeringer er og hvorfor vi synes det er vigtigt

Sociale investeringer står i øjeblikket højt på den politiske dagsorden. Al sund fornuft tilsiger, at det er bedre at forebygge end at behandle. En række projekter i landene omkring os har over de seneste år vist, at sociale investeringsprogrammer kan være et effektivt værktøj til at omforme vision til virkelighed. Nu er tiden komme til at prøve dette af i Danmark, og vi er allerede godt i gang.

 

 

Mir Skolerne Askovfonden        Dialog mod vold Askovfonden      Askov hus Askovfonden

 

ASPA Askovfonden      Børnehuset Askovfonden     KBH+ Askovfonden

 

AskovFonden København, Danmark
AskovFonden er en NGO, der udvikler løsninger på samfundets aktuelle sociale problemer. Som medarbejder i AskovFonden, er du med til at  bygge relationer til udsatte borgere i Danmark med det mål, at de får styrken og modet til at tage ansvar for deres eget liv og det samfund, de er en del af. I et samarbejde med AskovFonden går borgerne fra at være en omkostning til at blive et aktiv i og for samfundet. Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi behandler naturligvis din ansøgning dybt fortroligt, og du hører fra os, når og hvis vi har noget at tilbyde dig.
27 Aug, 2018