Dialog mod Vold

Dialog mod Vold er et behandlings- og kompetencecenter, der tilbyder terapeutisk behandling til voldsramte familier.

Dialog mod Vold er et landsdækkende behandlingstilbud til voldsramte familier med afdelinger i København, Aarhus og Odense. Vi har siden 2002 hjulpet voldsramte familier med at bryde voldsmønstret og finde nye måder at håndtere konflikter på. Vi tilbyder terapeutisk behandling til personer, der udøver vold i nære relationer samt deres partnere og børn. Vores behandling er gratis, og et behandlingsforløb skræddersys efter den enkelte, så vi sikrer den bedst mulige løsning. Al behandling udføres af psykologer.

Dialog mod Vold er en del af Askovfonden, som er en non-profit NGO. Askovfondens administration, videnscenter og kommunikationsafdeling understøtter driften og udviklingen af organisationens seks afdelinger, herunder Dialog mod Vold. Dialog mod Volds direktør Susanne Nour Magnusson er en del af Askovfondens ledergruppe.

Læs mere om Dialog mod Volds arbejde på hjemmesiden www.dialogmodvold.dk

Dialog mod Vold Struenseegade 9, København, Danmark
07 Maj, 2018
Deltid
Dialog mod Vold er et behandlings- og kompetencecenter, der tilbyder kurser til fagfolk og psykologbehandling til hele den voldsramte familie. Dvs. til personer der udøver vold i nære relationer samt til deres partnere og børn. Vi dokumenterer effekten af vores arbejde og udgiver analyser om målgruppen og behandlingsresultater. Dialog mod Vold indgår også i partnerskaber med andre aktører på området – nationalt såvel som internationalt - og samarbejder med blandt andet forskningsinstitutioner.  Vi søger en studentermedhjælper, der brænder for kommunikation og har lyst til at prøve kræfter med at kommunikere specialiseret viden på en levende og nuanceret måde. Vold mod børn og vold i familien er områder med stor politisk bevågenhed. Dialog mod Vold er aktiv i debatten og du kan som studentermedhjælper  være med til at sætte dit fingeraftryk. 74% af de voldsudøvere vi har haft i behandling de 16 år vi har eksisteret, er selv vokset op med vold. Det er veldokumenteret, at børn der vokser op med vold har en øget risiko for selv at blive voldelige. Derfor er forebyggelse og behandling til både udsatte og udøvere; både børn og voksne vores mærkesag.  Som studentermedhjælper i Dialog mod Vold kan du være med til at gøre en forskel på dette meget vigtige område. Stillingen er på 15 timer om ugen med start snarest muligt og senest den 1. august.   Arbejdsopgaver: Tovholder på vores hjemmeside Tovholder på sociale medier, Facebook, LinkedIn og Twitter Fundraising Forefaldende arbejde ifm. kursusvirksomhed mv. Dialog mod Vold tilbyder: Unik og specialiseret viden om vold i nære relationer Et meningsfyldt og alsidigt job med spændende udfordringer Et stimulerende arbejdsmiljø præget af høj faglighed, stort engagement og godt kollegaskab En udviklingsorienteret og agendasættende organisation At være en del af AskovFonden, der udvikler løsninger på samfundets aktuelle sociale problemer   Vi forventer at du: Har en skarp pen Brænder for kommunikation Har erfaring med og/eller flair for at arbejde med hjemmeside og sociale medier Er initiativrig, ansvarlig og samarbejdsorienteret Har mindst 2 år tilbage af dine studier   Ansøgningsfrist: .04.06.2018 kl. 12.00 Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør Susanne Magnusson, mobil: 50993291, mail: susanne.magnusson@dialogmodvold.dk Ansøgning, CV og relevante beviser uploades i en samlet pdf her via anbefaljob.dk. Læs mere om os på  dialogmodvold.dk og askovfonden.dk Dialog mod Vold er en del af AskovFonden, der er en non-profit NGO med 70 års erfaring i at skabe sociale velfærdsløsninger og inklusion for udsatte mennesker i Danmark. Vores vision er at give mennesker styrken og modet til at tage ansvar og ejerskab for eget liv og det samfund, de er en del af.