KBH+

I AskovFonden KBH+ arbejder vi med og for unge. Gennem kultur, fællesskaber og mangfoldighed skaber vi sammen vejen til en bedre fremtid

KBH+ er et sted for unge, som vil udvikles, nå deres drømme, starte på en frisk eller har brug for et arbejde. Vi danner sammen rammen for fællesskaber, hvor det er en værdi at være forskellige, fordi vi skal inspireres af nogen, der ikke ligner os selv. I KBH+ findes et kulturmiljø, som de unge selv er med til at forme, hvor musik, kreativitet, visuel kunst, teater og bevægelse er platformen for fortællinger, udvikling og aktiv ungdomsdeltagelse.

Uanset om du er blevet vist vejen til KBH+, har fundet den selv eller fået anbefalet os af venner, så er du velkommen her!

 

KBH+ tror vi på, at alle unge har ressourcer og potentialer. Vi hjælper og støtter unge til at nå deres drømme, uanset hvor de starter.

I KBH+ finder du alt under ét tag. Vi bor på Ragnhildgade 1, 2100 Kbh Ø med indgang ved den store skorsten. KBH+ er for alle mellem 16 og 30 år. Uanset om du er blevet vist vejen til os, har fundet den selv eller fået anbefalet os af venner, så er du velkommen her!

ungheart

KBH+ Emblasgade 175
07 Maj, 2018
Deltid
Vi søger en studentermedhjælper til koordinering af frivilligmiljøet i AskovFonden KBH+ i Emblasgade 175 på kanten af Ydre Nørrebro. Du vil være tilknyttet Kulturteamet i KBH+ og et kulturmiljø, som alle kan være med til at forme. Musik, kreativitet, visuel kunst, teater og bevægelse er en platform for fortællinger og aktiv ungdomsdeltagelse. Læs mere om KBH+: http://www.kbhplus.dk/ Vores Café Embla er placeret i hjertet af bygningen og er en kreativ og social platform, der har åbent på onsdage fra kl. 15-20 og i forbindelse med events. Caféen drives og udvikles af unge frivillige, som sørger for hyggelige omgivelser, så gæster og kunder kan få en hjemmeristet kop øko-kaffe, læse en bog, spille et spil, afholde en koncert eller spise med i folkekøkkenet to gange om måneden. Følg caféen her: https://www.facebook.com/cafeembla/ Frivilligmiljøet i KBH+ er stablet på benene i løbet af det seneste år og der vil primært være behov for at koordinere og støtte de frivillige i udvikling, planlægning og afvikling af deres events.   Som studentermedhjælper kommer du til at… Motivere og engagere eksisterende frivillige Løbende kommunikere med de frivillige og følge op på deres kreative processer Understøtte og koordinere de frivilliges udvikling af events Rekruttere af nye frivillige Afholde et månedligt eventudviklingsmøde for frivillige Stå for de praktiske forhold omkring cafédriften mht. indkøb, salg, vagtskema, kafferistning og udvikling af drikkevarer osv.   Som studentermedhjælper skal du kunne… Kommunikere anerkendende med alle typer af unge mennesker Facilitere frivilliges kreative eventudvikling Løbende at bidrage til udvikling af kulturelle tilbud i huset Arbejde primært på eftermiddage og aftener Stillingen er på 20 timer og er primært eftermiddag og aften. Vi tager løbende kandidater ind til samtale.
KBH+ Emblasgade 175
01 Maj, 2018
Drømmer du om at skabe levende kulturevents? Midt i et farverigt åndehul på grænsen mellem Nørrebro, Østerbro og Nordvest ligger Café Embla, som er en del af AskovFonden KBH+. Caféen er drevet af frivillige, som sætter rammerne for caféens hyggelige stemning og serverer byens bedste og billigste hjemmeristede økokaffe. Caféen er et mødested og arbejdssted for unge og bliver også brugt som venue for koncerter, ”podcast og perleplader”, folkekøkken, oplæsninger og meget mere. Vi har scene, sal, café, alt i lyd og lys og en fantastisk stemning. Vi mangler bare dig med de gode idéer, som vil være med til at skabe store oplevelser for andre. Vi mangler lige nu frivillige i Café Embla, som: Har 4 timer om måneden  Har lyst til at udvikle og afvikle kulturevents, som skaber deltagelse og refleksion Har lyst til at blive en del af et fællesskab, hvor der er plads til alle Har lyst til at bidrage til Café Emblas drift og udvikling Er over 18 år Har du interesse for fx at stå bag cafédisken, indrette, bygge, arbejde med lyd og lys eller kommunikation, eller er du dygtig til at have et overblik og organisere er du også meget velkommen til at kontakte os. Du er velkommen til næste frivilligmøde den 21. februar kl. 16.30 – 18.30 i Café Embla på Emblasgade 175. Kontakt frivilligkoordinator Tea på 23 31 52 02 og få en snak om, hvad du brænder for, og hvordan du kan være med. KBH+ er et sted for unge, som vil udvikles, nå deres drømme, starte på en frisk eller har brug for et arbejde. Vi danner sammen rammen for fællesskaber, hvor det er en værdi at være forskellige, fordi vi skal inspireres af nogen, der ikke ligner os selv. I KBH+ findes et kulturmiljø, som unge selv er med til at forme, hvor musik, kreativitet, visuel kunst, teater og bevægelse er platformen for fortællinger, udvikling og aktiv ungdomsdeltagelse. Læs mere på www.kbhplus.dk & følg os på www.facebook.com/kbhplusaskovfonden/
KBH+ Emblasgade 175
01 Maj, 2018
Har du 4 timer til Københavns mest kreative frivilligdrevne café? Midt i et farverigt åndehul på grænsen mellem Nørrebro, Østerbro og Nordvest ligger Café Embla, som er en del af AskovFonden KBH+. Caféen er drevet af frivillige, som sætter rammerne for caféens hyggelige stemning og serverer byens bedste og billigste hjemmeristede økokaffe. Caféen er et mødested og arbejdssted for unge og bliver også brugt som venue for koncerter, ”podcast og perleplader”, folkekøkken, oplæsninger og meget mere. Vi mangler lige nu frivillige til at stå i caféen, som: Har 4 timer om måneden   Har lyst til at stå bag disken, servere vores hjemmeristede øko-kaffe og møde caféens gæster og andre frivillige Har lyst til at blive en del af et fællesskab, hvor der er plads til alle Har lyst til at bidrage til Café Emblas drift og udvikling Er over 18 år Har du interesse for fx at planlægge events, indrette, bygge, arbejde med lyd og lys eller kommunikation, eller er du dygtig til at have et overblik og organisere er du også meget velkommen til at kontakte os. Du er velkommen til næste frivilligmøde den 21. februar kl. 16.30 – 18.30 i Café Embla på Emblasgade 175. Kontakt frivilligkoordinator Tea på 23 31 52 02 og få en snak om, hvad du brænder for, og hvordan du kan være med. KBH+ er et sted for unge, som vil udvikles, nå deres drømme, starte på en frisk eller har brug for et arbejde. Vi danner sammen rammen for fællesskaber, hvor det er en værdi at være forskellige, fordi vi skal inspireres af nogen, der ikke ligner os selv. I KBH+ findes et kulturmiljø, som unge selv er med til at forme, hvor musik, kreativitet, visuel kunst, teater og bevægelse er platformen for fortællinger, udvikling og aktiv ungdomsdeltagelse. Læs mere på www.kbhplus.dk & følg os på www.facebook.com/kbhplusaskovfonden/