KBH+

I AskovFonden KBH+ arbejder vi med og for unge. Gennem kultur, fællesskaber og mangfoldighed skaber vi sammen vejen til en bedre fremtid

KBH+ er et sted for unge, som vil udvikles, nå deres drømme, starte på en frisk eller har brug for et arbejde. Vi danner sammen rammen for fællesskaber, hvor det er en værdi at være forskellige, fordi vi skal inspireres af nogen, der ikke ligner os selv. I KBH+ findes et kulturmiljø, som de unge selv er med til at forme, hvor musik, kreativitet, visuel kunst, teater og bevægelse er platformen for fortællinger, udvikling og aktiv ungdomsdeltagelse.

Uanset om du er blevet vist vejen til KBH+, har fundet den selv eller fået anbefalet os af venner, så er du velkommen her!

 

KBH+ tror vi på, at alle unge har ressourcer og potentialer. Vi hjælper og støtter unge til at nå deres drømme, uanset hvor de starter.

I KBH+ finder du alt under ét tag. Vi bor på Ragnhildgade 1, 2100 Kbh Ø med indgang ved den store skorsten. KBH+ er for alle mellem 16 og 30 år. Uanset om du er blevet vist vejen til os, har fundet den selv eller fået anbefalet os af venner, så er du velkommen her!

ungheart

Fuldtid
KBH+ Emblasgade 175
Om os: I AskovFonden KBH+ arbejder vi med og for unge. Gennem kultur, fællesskaber og mangfoldighed skaber vi sammen vejen til en bedre fremtid. KBH+ er et sted for unge, som vil udvikles, nå deres drømme, starte på en frisk eller har brug for et arbejde. Vi danner sammen rammen for fællesskaber, hvor det er en værdi at være forskellige, fordi vi skal inspireres af nogen, der ikke ligner os selv. I KBH+ findes et kulturmiljø, som de unge selv er med til at forme, og hvor musik, kreativitet, visuel kunst, teater og bevægelse er platformen for fortællinger, udvikling og aktiv ungdomsdeltagelse. I KBH+ samler vi alle muligheder for den unge under et tag. Vi tiltrækker og involverer unge mellem 16 og 30 år gennem kulturelle projekter. Kulturen kan være en motivation for at engagere sig i KBH+, en indgang til fællesskabet eller et fælles tredje, hvor vi kan udføre det socialpædagogiske arbejde, det kræver for at nogle unge inkluderes i det etablerede samfund. Alle ansatte i huset er relationspersoner. Deres rolle er at lytte, udfordre og støtte unges empowerment-proces og bidrage til, at unge erkender nye muligheder og over tid begynder at orientere sig mod disse. Vi gør alt for at forstå hvem de er, respektere dem, lytte til deres drømme og give dem mandat og medbestemmelse. Din opgave i KBH+ Som pædagogisk leder står du i spidsen for vores nye indsats for unge kvinder. Vi skal ligeledes ansætte en deltidsmedarbejder, som skal være med til at drive indsatsen sammen med dig. Du skal ud over at være sammen med de unge have fokus på visioner for platformen og den daglige drift. Du skal være indstillet på primært at arbejde eftermiddags- og aftentimer. Vi forventer, at du har følgende faglige kompetencer: en pædagogfaglig uddannelse bred praksiserfaring i arbejdet med unge erfaring med at arbejde med medinddragelse af unge erfaring inden for et eller flere af vores kerneområder: Kultur, kulturforståelse, det gode ungdomsliv, socialfagligt arbejde med udsathed, uddannelse og beskæftigelse blandt unge. Personlige kompetencer: en særlig interesse for og evne til at arbejde med relationer i målgruppen samarbejdsorienteret på tværs af fagligheder engagement og personligt drive gode kommunikative evner god til at navigere i åbne rammer, da vi arbejder efter agile projektledelsesmetoder du må gerne have erfaring i arbejdet med musik, men det er ikke et krav. Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er på fuld tid og løn forhandles ved ansættelse inden for Børne- og Ungdomsforvaltningens gældende rammer. Tiltrædelse den 1. januar 2019 eller snarest derefter.   Yderligere oplysninger Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Direktør Lene Stavngaard per mail lene.stavngaard@askovfonden.dk . Din ansøgning skal være hos os senest tirsdag d. 20. kl. 12. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 47/48.  
08 Nov, 2018
KBH+ Emblasgade 175
Har du 4 timer til Københavns mest kreative frivilligdrevne café? Midt i et farverigt åndehul på grænsen mellem Nørrebro, Østerbro og Nordvest ligger Café Embla, som er en del af AskovFonden KBH+. Caféen er drevet af frivillige, som sætter rammerne for caféens hyggelige stemning og serverer byens bedste og billigste hjemmeristede økokaffe. Caféen er et mødested og arbejdssted for unge og bliver også brugt som venue for koncerter, ”podcast og perleplader”, folkekøkken, oplæsninger og meget mere. Vi mangler lige nu frivillige til at stå i caféen, som: Har 4 timer om måneden   Har lyst til at stå bag disken, servere vores hjemmeristede øko-kaffe og møde caféens gæster og andre frivillige Har lyst til at blive en del af et fællesskab, hvor der er plads til alle Har lyst til at bidrage til Café Emblas drift og udvikling Er over 18 år Har du interesse for fx at planlægge events, indrette, bygge, arbejde med lyd og lys eller kommunikation, eller er du dygtig til at have et overblik og organisere er du også meget velkommen til at kontakte os. Du er velkommen til næste frivilligmøde den 21. februar kl. 16.30 – 18.30 i Café Embla på Emblasgade 175. Kontakt frivilligkoordinator Tea på 23 31 52 02 og få en snak om, hvad du brænder for, og hvordan du kan være med. KBH+ er et sted for unge, som vil udvikles, nå deres drømme, starte på en frisk eller har brug for et arbejde. Vi danner sammen rammen for fællesskaber, hvor det er en værdi at være forskellige, fordi vi skal inspireres af nogen, der ikke ligner os selv. I KBH+ findes et kulturmiljø, som unge selv er med til at forme, hvor musik, kreativitet, visuel kunst, teater og bevægelse er platformen for fortællinger, udvikling og aktiv ungdomsdeltagelse. Læs mere på www.kbhplus.dk & følg os på www.facebook.com/kbhplusaskovfonden/  
01 Maj, 2018
KBH+ Emblasgade 175
Drømmer du om at skabe levende kulturevents? Midt i et farverigt åndehul på grænsen mellem Nørrebro, Østerbro og Nordvest ligger Café Embla, som er en del af AskovFonden KBH+. Caféen er drevet af frivillige, som sætter rammerne for caféens hyggelige stemning og serverer byens bedste og billigste hjemmeristede økokaffe. Caféen er et mødested og arbejdssted for unge og bliver også brugt som venue for koncerter, ”podcast og perleplader”, folkekøkken, oplæsninger og meget mere. Vi har scene, sal, café, alt i lyd og lys og en fantastisk stemning. Vi mangler bare dig med de gode idéer, som vil være med til at skabe store oplevelser for andre. Vi mangler lige nu frivillige i Café Embla, som: Har 4 timer om måneden  Har lyst til at udvikle og afvikle kulturevents, som skaber deltagelse og refleksion Har lyst til at blive en del af et fællesskab, hvor der er plads til alle Har lyst til at bidrage til Café Emblas drift og udvikling Er over 18 år Har du interesse for fx at stå bag cafédisken, indrette, bygge, arbejde med lyd og lys eller kommunikation, eller er du dygtig til at have et overblik og organisere er du også meget velkommen til at kontakte os. Du er velkommen til næste frivilligmøde den 21. februar kl. 16.30 – 18.30 i Café Embla på Emblasgade 175. Kontakt frivilligkoordinator Tea på 23 31 52 02 og få en snak om, hvad du brænder for, og hvordan du kan være med. KBH+ er et sted for unge, som vil udvikles, nå deres drømme, starte på en frisk eller har brug for et arbejde. Vi danner sammen rammen for fællesskaber, hvor det er en værdi at være forskellige, fordi vi skal inspireres af nogen, der ikke ligner os selv. I KBH+ findes et kulturmiljø, som unge selv er med til at forme, hvor musik, kreativitet, visuel kunst, teater og bevægelse er platformen for fortællinger, udvikling og aktiv ungdomsdeltagelse. Læs mere på www.kbhplus.dk & følg os på www.facebook.com/kbhplusaskovfonden/
01 Maj, 2018
 anbefalJOB    
CVR 38940104  -  © 2018