I AskovFondens socialpsykiatri (ASPA) udvikler og tilbyder vi sociale ydelser til mennesker med psykiske sårbarheder.

ASPA er et dag- og aftentilbud, hvor vi tilbyder en række forskellige aktiviteter, tilbud om socialt samvær og muligheder for både uddannelse og beskæftigelse. Vores forløb har fokus på at hjælpe dig med at udvikle dine personlige og faglige kompetencer.

 

AskovFondens Socialpsykiatri henvender sig til mennesker med psykiske sårbarheder. Vi tilbyder aktiviteter, socialt samvær, personlige udviklingsforløb og faciliterer tilknytning til beskæftigelses- og uddannelsestilbud.

Vi samarbejder med den enkelte ud fra individueller behov og ønsker, og giver mulighed for personlige samtaler/gruppeforløb, men også anonymitet for mennesker, der søger et ikke-struktureret samvær.

circlepsykiskcirclesamarbejde

 

Griffenfeldsgade 35

På Griffenfeldsgade har ASPA fire tilbud:

AskovFondens Café

Åbningstider mandag – fredag 10-14

Tlf.: 35 30 17 26

Second A (Genbrugsbutik)

Åbningstider mandag – fredag 10-15

Tlf.: 35 30 17 26

ASPAs Uddannelsesstøtte og Lektiecafé

Tlf.: 51 82 21 73

ASPAs kognitive kursusforløb og individuelle samtaleforløb

Tlf.: 35 30 17 26

 

Kapelvej 55 (Det Gule Hus)

Tlf: 35 30 17 28

Åbningstider:
Mandag: 13-19
Tirsdag- torsdag: 13-21
Fredag: 13-17
Lørdag: Lukket
Søndag: 13-17

 

 

 

Deltid
ASPA Kapelvej 55, København, Danmark
I relations-arbejdet i ASPA har vi fokus på netværks-opbyggende sociale aktiviteter med fællesskabet i centrum. Vi tilbyder et bredt udbud af aktiviteter, der forebygger sygdomsudvikling, vedligeholder og forbedrer funktions-niveau, fastholder og fremmer socialt samvær og understøtter den enkeltes personlige recovery-proces. Dit primære arbejdssted ligger på Kapelvej 55 2200 Kbh. N. Her har vi et struktureret tilbud i dagtimerne og et åbent anonymt tilbud eftermiddag og aften. Det strukturerede tilbud har et særligt fokus på ældre med psykiske sårbarheder og det er her hovedparten af din arbejdstid vil foregå. DINE ARBEJDSOPGAVER BESTÅR I: Støtte den enkelte til at indgå i fælleskabet Individuel støtte ud fra den enkeltes behov Gruppeaktiviteter ud fra gruppens ønsker og dine præferencer Individuelle samtaler Madlavning (en gang imellem) Indgå i det åbne anonyme samvær Indgå samarbejde ud fra den enkeltes behov med eks. netværk, psykiatri eller andre lokale aktører i området VI FORVENTER AT DU: Har erfaring med- og viden om mennesker med psykiske sårbarheder og gerne et særligt indblik omkring og lyst til at arbejde med ældre mennesker Er åben overfor varierende og omskiftelige opgaver Kan have mange bolde i luften og tage en koordinerende rolle i forhold til det enkeltes menneskes behov og det netværk der måtte være involveret Kan være nærværende og til rådighed Har interesse for sundhed og motion Har erfaring og lyst til at arbejde med at dokumentere og beskrive indsatser Har en faglighed, som afspejler din personlighed Kan arbejde primært i dagtimer, men også aften og weekend/helligdage VI TILBYDER DIG: En spændende og mangfoldig arbejdsplads på indre Nørrebro. Læring er for os et begreb, der går begge veje og foregår i mødet med det menneske, vi står overfor, hvad enten det er en kollega eller en af vores brugere. ASKOVFONDENS SOCIALPSYKIATRI (ASPA): ASPA er et Aktivitets- og Samværstilbud under serviceloven § 104, med en driftsoverenskomst med Københavns Kommune. ASPA består af to huse, som hver i sær henvender sig til mennesker med psykiske sårbarheder. Et hus med et åbent anonymt tilbud og et struktureret tilbud og et hus med fokus på beskæftigelse og uddannelse. Se mere på www.aspas.dk Ansøgningsfrist søndag den 25. nov. 2018. Samtaler forventes afholdt onsdag den 28. nov. og torsdag den 29. nov. Stillingen ønskes besat senest 1. jan. 2019. For spørgsmål kontakt venligst leder Kristina Bodenhoff på 61 27 75 00 i tidsrummet 17 – 19 tirsdag og torsdag. Løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst med BUPL. FAKTA OM ASKOVFONDEN: AskovFonden er en non-profit NGO med mere end 70 års erfaring i at skabe sociale velfærdsløsninger og inklusion for udsatte mennesker i Danmark. Vores vision er at give mennesker styrken og modet til at tage ansvar og ejerskab for eget liv og det samfund, de er en del af. Læs mere på askovfonden.dk
08 Nov, 2018
ASPA København, Danmark
Du kan blive frivillig i AskovFondens Social Psykiatri (ASPA). Vi kan tilbyde muligheder for frivillighed i vores café, vores genbrugsbutik, som lektiehjælper for vores HF-kursister samt i vores øvrige aktiviteter i ASPA. Vi er altid åbne overfor nye ideer, fx kulturarrangementer om aftenen i vores café, events eller noget helt tredje.   Lidt mere omkring os Vi tilbyder dig kurser undervejs, så du som frivillig får fagligt input. I AskovFondens socialpsykiatri (ASPA) udvikler og tilbyder vi sociale ydelser til mennesker med psykiske sårbarheder. ASPA er et dag- og aftentilbud, hvor vi tilbyder en række forskellige aktiviteter, tilbud om socialt samvær og muligheder for både uddannelse og beskæftigelse. Vores forløb har fokus på at hjælpe dig med at udvikle dine personlige og faglige kompetencer.   AskovFondens Socialpsykiatri henvender sig til mennesker med psykiske sårbarheder. Vi tilbyder aktiviteter, socialt samvær, personlige udviklingsforløb og faciliterer tilknytning til beskæftigelses- og uddannelsestilbud. Vi samarbejder med den enkelte ud fra individueller behov og ønsker, og giver mulighed for personlige samtaler/gruppeforløb, men også anonymitet for mennesker, der søger et ikke-struktureret samvær.   Griffenfeldsgade 35 På Griffenfeldsgade har ASPA fire tilbud: AskovFondens Café Åbningstider mandag – fredag 10-14 Tlf.: 35 30 17 26 Second A  (Genbrugsbutik) Åbningstider mandag – fredag 10-15 Tlf.: 35 30 17 26 ASPAs Uddannelsesstøtte og Lektiecafé Tlf.: 51 82 21 73 ASPAs kognitive kursusforløb og individuelle samtaleforløb Tlf.: 35 30 17 26   Rantzausgade 5:   Tlf: 35 30 17 32  (ml. 9-10 og 13-15)   Åbningstider: Mandag-fredag: 10-14.30   Kapelvej 55 (Det Gule Hus) Tlf: 35 30 17 28 Åbningstider: Mandag: 13-19 Tirsdag- torsdag: 13-21 Fredag: 13-17 Lørdag: Lukket Søndag: 13-17 I     
01 Maj, 2018
 anbefalJOB    
CVR 38940104  -  © 2018 

Betalingsmåder