I AskovFondens socialpsykiatri (ASPA) udvikler og tilbyder vi sociale ydelser til mennesker med psykiske sårbarheder.

ASPA er et dag- og aftentilbud, hvor vi tilbyder en række forskellige aktiviteter, tilbud om socialt samvær og muligheder for både uddannelse og beskæftigelse. Vores forløb har fokus på at hjælpe dig med at udvikle dine personlige og faglige kompetencer.

 

AskovFondens Socialpsykiatri henvender sig til mennesker med psykiske sårbarheder. Vi tilbyder aktiviteter, socialt samvær, personlige udviklingsforløb og faciliterer tilknytning til beskæftigelses- og uddannelsestilbud.

Vi samarbejder med den enkelte ud fra individueller behov og ønsker, og giver mulighed for personlige samtaler/gruppeforløb, men også anonymitet for mennesker, der søger et ikke-struktureret samvær.

circlepsykiskcirclesamarbejde

 

Griffenfeldsgade 35

På Griffenfeldsgade har ASPA fire tilbud:

AskovFondens Café

Åbningstider mandag – fredag 10-14

Tlf.: 35 30 17 26

Second A (Genbrugsbutik)

Åbningstider mandag – fredag 10-15

Tlf.: 35 30 17 26

ASPAs Uddannelsesstøtte og Lektiecafé

Tlf.: 51 82 21 73

ASPAs kognitive kursusforløb og individuelle samtaleforløb

Tlf.: 35 30 17 26

 

Kapelvej 55 (Det Gule Hus)

Tlf: 35 30 17 28

Åbningstider:
Mandag: 13-19
Tirsdag- torsdag: 13-21
Fredag: 13-17
Lørdag: Lukket
Søndag: 13-17

 

 

 

ASPA
Har du lyst til at være en del af et hyggeligt, kollegialt team samt arbejde i en genbrugsbutik, hvor vi sætter en ære i, at der er plads til at være som man er - så er vores hus måske noget for dig.   I Second A sælger vi tøj, sko og diverse accessoires af bedre kvalitet til rimelige priser.   Her er mulighed for at varetage mange forskellige arbejdsfunktioner som eksempelvis: - Kundeservice, sortering vask og strygning af tøj, vinduesudstilling.   Du skal ikke nødvendigvis kunne varetage alle funktioner. Vi laver aftaler ud fra hvad der er særligt meningsfuldt- eller udfordrende for dig. Ligeledes er antallet af arbejdstimer også efter individuel aftale. Alle frivillige ansættes efter aftale med den daglige leder af butikken. Ved ansættelsen indgår vi aftaler om evt. skånebehov og specifikke samarbejdsfokus. Dette vil indgå i en ansættelseskontrakt.   Vi holder personalemøder en gang om måneden – og sammen med medarbejderne i caféen afholder vi to årlige...
13 Okt, 2020