OnLine Telemarketing ApS

OnLine Telemarketing blev grundlagt i 1999. Siden begyndelsen har virksomheden beskæftiget sig med at styrke og udbygge kundernes position på markedet. Der arbejdes altid målrettet - både internt i virksomheden og sammen med hver enkelt kunde.

I 2011 gennemgik OnLine Telemarketing et generationsskifte. Dette skete blandt andet for at sikre virksomhedens fortsatte udvikling til gavn for såvel kunder som medarbejdere. Siden da har virksomheden åbnet nye callcentre i både Vejle og Aarhus. Udvidelsen af OnLine Telemarketing skulle sikre og styrke kompetencerne blandt virksomhedens medarbejdere for derigennem at kunne løse opgaverne for virksomhedens kunder på bedste vis.

I dag er OnLine Telemarketing en velkonsolideret virksomhed med et stærkt økonomisk og kundemæssigt fundament. Virksomheden er blandt de største og absolut bedste outbound telemarketingvirksomheder i Danmark og virksomheden er flere gange blevet rated med "AAA", som er højeste kreditvurdering.

OnLine Telemarketing ApS Vestergade 70-74, Odense, Danmark
12 Mar, 2018
OnLine Telemarketing har konstant fokus på vækst, og er derfor altid interessereret i  nye energiske salgstalenter til vores fuldtids-, deltids- og fritidshold. OnLine Telemarketing tilbyder... Fast timeløn En attraktiv bonusordning Ordnede forhold Et ungt og dynamisk arbejdsmiljø Central beliggenhed på alle vores lokationer God oplæring samt kurser i salg og service Sjove teamarrangementer og aktiviteter Gode præmier ved interne konkurrencer OnLine Telemarketing søger personer, der... Har et højt energiniveau og et godt humør Trives i et uformelt miljø med resultat for øje Har talegaverne i orden Vil være hjælpsomme og ærlige kollegaer Motiveres af konkurrencer og har vindermentalitet Vil være med til sjove aktiviteter Er imødekommende over for nye bekendtskaber Har mod på nye udfordringer Søg job Hos OnLine Telemarketing er der plads til alle. Der arbejdes for, at det skal være sjovt at  komme på arbejde, blandt anden gennem et godt socialt miljø. Der tilbydes en god fast løn,  hvor man yderligere vil blive belønnet for sine resultater (provision og bonus).  Lyder det som et job for dig? Så ansøg nu og få muligheden for at arbejde  i en af Danmarks bedste salgsvirksomheder.