PB Marketing ApS

 

PB Marketing Aps er en førende dansk virksomhed inden for outbound telemarketing. Vi har været i branchen i 10 år og beskæftiger i dag 20 salgskonsulenter fra vores kontor lige ved Rådhuspladsen i København. Vi er et moderne og topprofessionelt contact center, der hjælper vores kunder til øget viden eller vækst. Vore medarbejdere er modne og afbalancerede mennesker, som har stor brancheerfaring. De er veltalende, udadvendte og intelligente med solid forståelse for salgspsykologi. Alle bliver løbende trænet og coachet, så der kan leveres optimale resultater.

Konsulenterne brænder for at bidrage til din succes.

PB Marketing ApS er primært baseret på BtB, men har i de senere år også udført en del BtC. Vi kan hjælpe såvel den nye iværksætter som større etablerede virksomheder i salgsprocesserne. Referencerne viser, at vi spænder bredt. Vort speciale er den første kundekontakt, også kaldet ”kold canvas”, som kickstarter det øvrige salgsarbejde. Men vi laver også analysearbejdet, dataindsamlingen og har derfor flere tangenter at spille på i samarbejdet.

Samarbejdet indledes med en 2 timers briefing, så vi er godt klædt på til at løse opgaven. Det er vigtigt, at vi bliver i stand til at besvare eventuelle spørgsmål om dit produkt eller firma, og ved hvordan du ønsker disse forespørgsler håndteret.

 

Peter Bjarnarson

 PB Marketing ApS er stiftet af Peter Bjarnarson i 2001. Han startede op som 23-årig, og driver det fortsat som ene-indehaver. PB Marketing ApS er vokset støt gennem årene, og har vundet stor anerkendelse i erhvervslivet.