Skip to main content
Tilbage

Quick Search - anbefalJOB

Modtager I stadigvæk jobansøgninger via e-mail eller papir? – så kan I sadle om nu nemt og hurtigt gennem os, og samtidig tiltrække flere ansøgere helt automatisk!

Hos anbefalJOB sælger vi et rekrutteringsværktøj der sparer vores kunder tid i administrationen af ansøgere og kandidater og sikrer, at man kan gennemføre en rekruttering der lever op til de nye krav i Persondataforordningen (GDPR).

Vi har valgt en løsning der samtidig giver vores kunder flere ansøgere, helt automatisk, da rekrutteringsværktøjet er integreret med Facebook, LinkedIn, Twitter m.fl.

Løsningen kræver stort set ingen uddannelse men sikrer afviklingen af et professionelt rekrutteringsforløb, hvor man ikke mister kandidater eller taber overblik. Systemet håndterer både uopfordrede- såvel almindelige ansøgninger.

For de uopfordrede ansøgninger skal man således ikke tænke på, hvorvidt man nu lige får slettet alle data igen, da specielt disse giver ekstra udfordringer iht. Persondataforordningen. Data er nemlig kun til låns og skal slettes igen, som er et hovedpunkt i den nye forordning!

Løsningen virker nu og her i Skyen og kan integreres med en given hjemmeside på 5-10- min. Når man således indrykker et stillingsopslag vises det med det samme på ens hjemmeside, anbefalJOB samt flere Facebook- og LinkedIn sider (som løbende udbygges).

Rekrutteringsværktøjet tilbyder en lang række funktioner man ellers kun ser i meget dyre personalesystemer (video på alle opslag, på ansøgninger, afstemning af lønforventning, statistikker på fremdrift, Google optimeret virksomhedsprofil mv.), men prisen er markant lavere og tjener sig hurtigt ind, i den tid der spares i administrationen af ansøgninger og kandidater, samt ikke mindst, sparet annonceringsudgifter.