LIFA A/S

LIFA A/S Landinspektører er et landsdækkende landinspektørfirma med specialer i ejendomsdannelse og ejendomsdata.

Udgangspunktet for firmaets forretningsområde er de traditionelle landinspektøropgaver, der med tiden har udviklet sig til også at omfatte avanceret måling i 2D og 3D, distribution af landsdækkende ejendomsdata samt udvikling af CAD- og GIS-applikationer til håndtering af ejendomsdata på markedets dominerende CAD- og GIS-platforme.

Fra at være traditionelle landinspektører omfatter LIFA i dag også afdelingerne LIFA BANE, LIFA PLAN, LIFA FORSYNING, LIFA AREAL & RETTIGHEDER, LIFA SURVEYORS samt LIFA GiS&IT, der alle er opstået som følge af, at firmaet har specialiseret sin viden inden for bl.a. disse fagområder:

  • opmåling ved bygge- og anlægsarbejder
  • ejendomsdannelse og ændring af ejendomsgrænser
  • rådgivning i forbindelse med udvikling af fast ejendom
  • fysisk planlægning
  • indsamling, bearbejdning og præsentation af geografiske informationer
  • distribution af ejendomsdata
  • udvikling af applikationer til håndtering af ejendomsdata
  • forhandling af Bentley produkter

LIFA A/S Odense, Danmark
Vil du være en del af en succes i en virksomhed med en god og uhøjtidelig tone og stor selvstændighed i jobbet hos en af Danmarks førende landinspektørvirksomheder? Så er du måske en af LIFA A/S Landinspektørers to nye landmålere! Da vi fortsat oplever stor vækst med tilgang af nye, spændende projekter i vores forsyningsafdeling, søger vi derfor to dedikerede og kvalitetsbevidste landmålere med interesse i opmåling og afsætning af forskellige forsyningsarter til vores teams i hhv. Vejle og Glostrup. Som landmåler hos LIFA bliver du en del af et idérigt og engageret team, der er med til at præge udviklingen i en innovativ og yderst velrenommeret virksomhed. Du vil få en stor berøringsflade, hvor du vil få ansvar for en bred vifte af opgaver såsom: as-built måling af tele, el, kloak, vand samt fjernvarme udarbejdelse af as-built dokumentation i MicroStation håndtering og betjening af de nyeste instrumenter fra Leica. Vi forventer at du har erfaring fra faget enten fra landmålingsdiscipliner eller fra entreprenørbranchen at du kan arbejde selvstændigt og stå på mål for de udførte opgaver at du er omhyggelig, fleksibel og kundeorienteret at du er indstillet på, at ikke alle opgaver ligger lige udenfor døren. Vi tilbyder rig mulighed for at præge egen hverdag og afdelingens fortsatte udvikling deltagelse i interne og eksterne kurser et uformelt miljø, hvor alle har mulighed for at bidrage til de fælles mål. Dine faglige kvalifikationer er dit første skridt på vejen til os, men din personlighed er lige så vigtig. Din sikre vej til succes i jobbet går gennem en åben og troværdig adfærd, ligesom du med din humoristiske tilgang er med til at skabe rammerne for det gode arbejdsmiljø. Vil du med på holdet? Ser du dig selv som vores nye landmåler i enten Vejle eller Glostrup, så send en motiveret ansøgning og dit CV til Anker Hindhede Mortensen på ahm@lifa.dk. Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning så hurtigt som muligt. Tiltrædelse snarest. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Anker Hindhede Mortensen på mobil: 23 37 15 40 eller mail: ahm@lifa.dk.
02 Aug, 2018
LIFA A/S Danmark
Ønsker du at blive en del af en succesfuld og dynamisk arbejdsplads, der er kendetegnet ved stort engagement med faglig dybde og bredde? LIFA beskæftiger mere end 130 landinspektører, ingeniører, måleteknikere, tekniske assistenter, softwareudviklere og administrative medarbejdere, der gør os til totalleverandør af en bred vifte af helhedsløsninger. LIFA befinder sig på et højt teknologisk stade og anvender anerkendte værktøjer til løsning af opgaverne fra dataindsamling til bearbejdning og præsentation. LIFA udgør et samlingspunkt for distribution af ejendomsdata, kortværker, GIS-løsninger og rådgivning for alle, der indgår i udvikling, etablering og drift af bygge- og anlægsaktiviteter i Danmark Vi er i konstant udvikling, og vi søger løbende dygtige, engagerede og ansvarsfulde medarbejdere, hvad enten du er under uddannelse, nyuddannet eller erfaren specialist. Derfor er du også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Hos os er karrieremulighederne såvel faglige som ledelsesmæssige, da vi både har et højt antal specialister og en række gruppeledere til at lede disse. Kulturen hos os I LIFA er vi stolte af vores særlige ’LIFA-ånd’, hvor alle kollegaer føler sig som en vigtig brik. LIFA’s flade struktur giver den enkelte medarbejder arbejdsglæde og engagement. Der er intet loft. Hver enkelt må afprøve nyt og således udvikle sig fagligt og personligt. Det er også trygt at arbejde i LIFA. Den enkelte er aldrig alene, men har altid fagligt stærke kolleger at støtte sig til. Vi lægger vægt på en uformel tone, og vi har det sjovt. Vi mener selv, at vi har nogle af de dygtigste og mest motiverede medarbejdere i branchen, og det værner vi om. Vi gør os umage for til stadighed at være en attraktiv arbejdsplads med høj faglighed. Derfor har vi også fokus på kurser og efteruddannelse, så LIFA hele tiden kan være på forkant med markedstendenser og trends, nye teknologier og ny viden. Vores sociale sammenhold styrker vi også med såvel små som store arrangementer. Af store arrangementer med fagligt indhold kan nævnes årlige rejser til europæiske storbyer.
23 Apr, 2018
 anbefalJOB    
CVR 38940104  -  © 2018