Eurofins Steins Laboratorium A/S

Eurofins Steins Laboratorium A/S medvirker til - sammen med vores kunder - at forbedre fødevaresikkerheden, dyrevelfærden og folkesundheden

Det er vores klare overbevisning, at kunderne har krav på reel dokumentation, som kan gøre dem i stand til at tage fornuftige beslutninger.

Eurofins Steins tager altid udgangspunkt i kundens værdikæde. Det er kundens behov for kvalitetsstyring, effektivitet, sikkerhed, dokumentation og kontrol, der er bestemmende for opgavens løsning.

For kunderne kan vi løse opgaver der rækker fra jord til bord til jord. Kunden skal have mulighed for at overvåge alle processer fra indkøb af råvarer, produktion, lagring og distribution frem til forbrugernes endelige anvendelse af produktet.

 

LIFA
 
Eurofins Steins Laboratorium A/S Vejen, Danmark
Eurofins er altid på jagt efter dygtige medarbejdere, der vil gøre en forskel. Vi er vokset eksplosivt i de seneste år. Som en konsekvens af det, er vi altid på udkig efter talentfulde, højt motiverede mennesker, for hvem arbejde er mere end blot et job. Vores medarbejdere er det vigtigste aktiv i bestræbelserne på at sikre vores kunder de bedste løsninger - samt sikre basis for en fortsat holdbar ekspansion. Det er derfor vores mål at tiltrække kvalificerede og engagerede medarbejdere ved at skabe inspirerende rammer for en fortsat udvikling af virksomheden og medarbejderne. Vi ønsker at motivere vores ansatte ved at anspore til en målrettet og handlings-orienteret indsats. På den måde sikrer vi, at virksomheden fortsat er en attraktiv arbejdsplads, hvor den personlige og faglige udvikling går hånd i hånd med en effektiv, forretningsorienteret ledelsesfilosofi. På denne side kan du læse mere om, hvordan det er at arbejde i Eurofins. Eurofins Miljø A/S:   Læs her hvordan det er at arbejde i Eurofins Miljø. Eurofins Steins Laboratorium A/S:   Læs her en artikel om Jespers vej til et job som Analytical Service Manager hos Eurofins Steins.
22 Maj, 2018