Hjallerup Maskinforretning

Det begyndte i 1928, hvor Einar Michaelsen overtog forretningen "Hjallerup Maskinværksted" beliggende i Hjallerup's midtby.

Einar Michaelsen udvider efter få år forretningen med et lagerlokale til nye maskiner i 1940, 1962, 1964. Med bygningen af et nyt værksted og lager i industrikvarteret i Hjallerup Nord i 1971, var firmaet herefter delt med to adresser indtil 1973, hvor den endelige flytning fandt sted. På det tidspunkt var der 30 ansatte. Einar Michaelsen døde i 1972.

I 1964 blev Einar Michaelsen's to sønner Jørgen Høygaard Michaelsen og Kædegård Michaelsen optaget i virksomheden. Jørgen H. Michaelsen var uddannet indenfor maskinfaget og Kædegård Michaelsen havde en handelsuddannelse. Brødrene drev forretningen sammen indtil 1986.

Ekspansionen er fortsat op gennem årene, først med udvidelse af sortimentet med traktorer i 1987 og med løbende overtagelse af en lang række maskinforretninger i Vendsyssel.

 

De fire butikker er fordelt og placeret geografisk til at afdække vores naturlige forretningsområde: Himmerland, Thy-Hanherred og Vendsyssel. Øvrige henvendelser fra det nationale og internationale marked varetages også her.

 

Hver butik er udstyret med et velassorteret sortiment. Så vidt er muligt placeres varerne afdelingvist efter behov, det vil sige så tæt på slutbrugeren som mulig.

Er der brug for en vare som vi ikke er forhandler af, behøver du ikke at henvende dig andre steder – vores personale skaffer gerne disse varer hjem til dig.

Du er som kunde, altid mere end velkommen til at rette henvendelse til den forretning eller person, du måske kender.

 

Hjallerup Maskinforretning Hjallerup, Danmark
06 Jun, 2018
Fuldtid
Som ansat bliver du en del af vores virksomhed med engagerede og dygtige medarbejdere, der har fokus på kunden og god service. Du bliver en del af et frisk team, der servicerer landmænd, entreprenører, industri og det private marked. Virksomheden har en stærk virksomhedskultur og et godt arbejdsmiljø og hvor medarbejdere værdsætter hinanden. Virksomheden beskæftiger omkring 110 medarbejdere fordelt på 5 afdelinger og med jobs indenfor værksted, lager, butik og administration. Vi har løbende brug for engagerede og dygtige medarbejdere, der har lyst til at være med til at forandre og udvikle virksomheden. Vi tilbyder udfordrende job med ansvar, faglig- og personlig udvikling og med muligheder for indflydelse på jobindhold. HR Alice Maria Bøcker Personalechef +45 30177996 amb@hjallerupmaskinforretning.dk