Buus Anlægsgartner A/S

BUUS ANLÆGSGARTNER A/S

SIDEN 1991   

 

I over 25 år har Buus Anlægsgartner A/S været én af de førende virksomheder i branchen. Det er vi meget stolte af. Samtidig vidner vores trofaste kundekartotek om, at det betaler sig at udføre et flot og kvalitetssikret stykke anlægsarbejde - hver gang.

Som professionelle anlægsgartnere sætter vi en stor ære i, at gøre en ekstra indsats for, at kunden altid skal føle sig tryg, godt behandlet og inkluderet i arbejdsprocessen. Dette gælder uanset om anlægsopgaven er belægning af udendørsarealer, opbygning af sedumtage eller vedligeholdelse af grønne områder.

Vi udfører i dag som i 1991 alt inden for anlægsgartnerarbejde til både private, erhverv og kommunale institutioner. Med tiden har vi opbygget en kompetent og fagligt stolt medarbejderskare på cirka 55 passionerede fastansatte samt 10-15 tilknyttede sæsonarbejdere, der kan løse såvel små som store anlægsopgaver.

 

Buus Anlægsgartner A/S Aarhus, Danmark
14 Maj, 2018
Fuldtid
BUUS Anlægsgartner A/S søger lige nu flere nye medarbejdere. Er du faglært eller har du bare grønne fingre og lyst til at være udendørs, kontakt os, så vi kan finde den rigtige stilling til dig. Er du klar på nye udfordringer, kunne BUUS måske være stedet for dig. Vi er på vej frem, men har stadig solide rødder i den jyske muld, og efter 25 år i branchen oplever vi stadig stor vækst med mange spændende opgaver i Østjylland og København.   VI SØGER LIGE NU FOLK TIL Vedligeholdelse af grønne områder Anlæg af spændende haveanlæg ved private kunder Flise- og brolægningsopgaver ved domicilbyggerier