Buus Anlægsgartner A/S

I over 25 år har Buus Anlægsgartner A/S været én af de førende virksomheder i branchen. Det er vi meget stolte af. Samtidig vidner vores trofaste kundekartotek om, at det betaler sig at udføre et flot og kvalitetssikret stykke anlægsarbejde - hver gang.

Som professionelle anlægsgartnere sætter vi en stor ære i, at gøre en ekstra indsats for, at kunden altid skal føle sig tryg, godt behandlet og inkluderet i arbejdsprocessen. Dette gælder uanset om anlægsopgaven er belægning af udendørsarealer, opbygning af sedumtage eller vedligeholdelse af grønne områder.

Vi udfører i dag som i 1991 alt inden for anlægsgartnerarbejde til både private, erhverv og kommunale institutioner. Med tiden har vi opbygget en kompetent og fagligt stolt medarbejderskare på cirka 55 passionerede fastansatte samt 10-15 tilknyttede sæsonarbejdere, der kan løse såvel små som store anlægsopgaver.

 

LIFA
 
Buus Anlægsgartner A/S Aarhus, Danmark
Det er nu, hvis du vil være med i et team, hvor vi sætter faglig stolthed, ordnede arbejdsforhold, godt humør og professionalisme højt. Vi har rivende travlt med spændende projekter i hele Østjylland, så er det dig – eller kender du en – der har lyst til at blive kollega til vores dygtige teams af anlægsgartnere, skal du kontakte Kristian Buus på 2033 3622 for at høre nærmere om de arbejdsområder, vi søger til.     Hos Buus er den vigtigste ressource de mennesker, som hver dag servicerer vores kunder, planlægger vores projekter, udfører det hårde arbejde og aldrig går på kompromis med den høje kvalitet og det gode håndværk. Det skaber de bedste resultater, og det forpligter. Det forsøger vi at leve op til hver eneste dag gennem omtanke, omhu og ordentlighed.   VI SØGER LIGE NU FOLK TIL GRØNNE TAGE  KLOAKERING   BROLÆGNING  KAMPSTENSDIGER
23 Sep, 2018