Anlægsgartnerfirmaet Kirkegaard A/S

Forvent lidt mere

Som kunde hos Kirkegaard er du sikret fleksibilitet, god service og høj kvalitet – uanset hvilken opgave vi løser for dig.

Det har du sikkert også hørt andre leverandører sige. Men vores mål er at gå lidt længere for dig. At levere lidt mere, end du forventer – og give dig oplevelsen af, at du er med på sidelinjen hele vejen.

Uanset om du er privat kunde eller repræsenterer en erhvervsvirksomhed, en offentlig institution, et boligselskab eller en grundejerforening – kan du altid forvente, at der bliver taget højde for alle dine ønsker i dit projekt. Og dukker der spørgsmål op undervejs, kan du til hver en tid trække på vores medarbejderes store faglige viden. De er hjørnestenen i alle de opgaver, vi løser. Både de store og de små.

Og du får hjælp hele vejen. Fra den spæde idé og indledende planlægning til opgaven er fuldført og har fået den sidste finish.

Vi er naturligvis medlem af brancheforeningen Danske Anlægsgartnere. Det er din garanti for, at din opgave bliver løst af dygtige fagfolk – og at du har ret til at få afprøvet en eventuel klage ved et uvildigt ankenævn i tilfælde af, at noget går galt.

Ring på 43 73 31 08 – og lær os lidt bedre at kende. Det er en fordel for dig.

Anlægsgartnerfirmaet Kirkegaard AS  har naturligvis stor fokus på arbejdsmiljøet og har fået tildelt Grøn Smiley

     

Anlægsgartnerfirmaet Kirkegaard AS støtter nedenstående foreninger:

 

Familier med Kræftramte Børn

Vi støtter Familier med Kræftramte børn!

 

Scleroseforeningen

       

Anlægsgartnerfirmaet Kirkegaard A/S Sjælland, Danmark
Brænder du for vores fag? Anlægsgartnerfirmaet Kirkegaard A/S er i udvikling og vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere. Hos Anlægsgartnerfirmaet Kirkegaard A/S arbejder med alle dele af anlægsgartnerfaget, og mangler fra tid til anden, medarbejdere inden for Anlægsgartner - vedligeholdelse og gråt,  Brolægger og Rørlægger.  Vi sætter fagligheden meget højt og ønsker at fremstå som en virksomhed med stor viden og stolthed for anlægsgartnerfaget.  På vores arbejdsplads: Har vi fokus på at være serviceminded og kvalitetsbevidste Vægter vi det sociale højt Har vi et godt arbejdsklima Anlægsgartnerfirmaet Kirkegaard A/S arbejder med følgende værdisæt;  "Vi ønsker at gro med langvarige relationer" ,  dette forsøger vi at indarbejde i forhold til vores k under, medarbejdere og leverandører.   Ansøgning Send os en mail og fortæl lidt om hvilken områder du er interesseret i, vi tager løbende ansøgninger op og vil selvfølgelig også gerne have din
16 Maj, 2018