H. DAUGAARD A/S

INTERNATIONALE TRANSPORT- OG LOGISTIKLØSNINGER

Hos H. Daugaard møder du en internationalt orienteret transport- og logistikkoncern, der tilbyder en unik kombination af vejtransport, banetransport og søtransport – såvel som professionel og velfungerende lagerlogistik.

Vi kalder det customized logistics … individuelle løsninger, der specifikt matcher dine hverdagsudfordringer.

På både nationalt og internationalt plan er vi en naturlig og kompetent samarbejdspartner, der giver dig alle fordelene ved at kombinere transport med bil med bane- og skibstransport. Vores lagerfaciliteter tæller 54.000 veludstyrede m2 – alle med jernbanespor. Klar til at konvertere dine faste udgifter til variable omkostninger.

201 DEDIKEREDE TRANSPORT- OG LOGISTIKSPECIALISTER

Du har måske bemærket at “people” er højest prioriteret i vores pay-off…
det er slet ikke tilfældigt!

Fundamentet under H. Daugaard er nemlig et stort hold professionelle, dygtige og højtkvalificerede medarbejdere, som forstår vigtigheden af både “performance” og “precision”. Alle – fra truckførere, lagerpersonale og kontorpersonale til vores 3 ejere – ved af erfaring præcis hvordan vi hjælper dig med at holde det,
du lover dine kunder.
Læs mere

MISSION & VISION

Med fokus på konstant udvikling, innovative løsninger og høj kundetilfredshed følger vi dedikeret vores vision om at agere miljøbevidst og socialt ansvarligt – og ved at investere i energieffektiv teknologi reducerer vi trin for trin vores miljøpåvirkning i hverdagen.

Målet er en grønnere transportbranche – og ikke mindst en grønnere fremtid for os alle,
Læs mere

MERE END 100 ÅRS EKSPERTISE

Da H. Daugaard blev grundlagt på havnen i Kolding i 1915, var vilkårene på ingen måde at sammenligne med i dag… og at fejre 100 års jubilæum som en international transport og logistikkoncern med et unikt koncept indenfor vej-, bane- og skibstransport var ikke engang en vision.

Alligevel, er det præcis det, vi er i dag!

Læs mere