H. DAUGAARD A/S

INTERNATIONALE TRANSPORT- OG LOGISTIKLØSNINGER

Hos H. Daugaard møder du en internationalt orienteret transport- og logistikkoncern, der tilbyder en unik kombination af vejtransport, banetransport og søtransport – såvel som professionel og velfungerende lagerlogistik.

Vi kalder det customized logistics … individuelle løsninger, der specifikt matcher dine hverdagsudfordringer.

På både nationalt og internationalt plan er vi en naturlig og kompetent samarbejdspartner, der giver dig alle fordelene ved at kombinere transport med bil med bane- og skibstransport. Vores lagerfaciliteter tæller 54.000 veludstyrede m2 – alle med jernbanespor. Klar til at konvertere dine faste udgifter til variable omkostninger.

201 DEDIKEREDE TRANSPORT- OG LOGISTIKSPECIALISTER

Du har måske bemærket at “people” er højest prioriteret i vores pay-off…
det er slet ikke tilfældigt!

Fundamentet under H. Daugaard er nemlig et stort hold professionelle, dygtige og højtkvalificerede medarbejdere, som forstår vigtigheden af både “performance” og “precision”. Alle – fra truckførere, lagerpersonale og kontorpersonale til vores 3 ejere – ved af erfaring præcis hvordan vi hjælper dig med at holde det,
du lover dine kunder.
Læs mere

MISSION & VISION

Med fokus på konstant udvikling, innovative løsninger og høj kundetilfredshed følger vi dedikeret vores vision om at agere miljøbevidst og socialt ansvarligt – og ved at investere i energieffektiv teknologi reducerer vi trin for trin vores miljøpåvirkning i hverdagen.

Målet er en grønnere transportbranche – og ikke mindst en grønnere fremtid for os alle,
Læs mere

MERE END 100 ÅRS EKSPERTISE

Da H. Daugaard blev grundlagt på havnen i Kolding i 1915, var vilkårene på ingen måde at sammenligne med i dag… og at fejre 100 års jubilæum som en international transport og logistikkoncern med et unikt koncept indenfor vej-, bane- og skibstransport var ikke engang en vision.

Alligevel, er det præcis det, vi er i dag!

Læs mere

 

 

LIFA
H. DAUGAARD A/S
Er du klar til en spændende karriere i logistik- & speditionsbranchen? Lyder et internationalt miljø & en travl hverdag med udfordrende arbejdsopgaver som ’lige noget for dig’? Og har du lyst og energi til at investere i en attraktiv speditionsuddannelse, der åbner mulighed for et væld af forskellige karrierevalg? Så er du måske én af de 4 nye speditionselever, som vi allerede nu glæder os til at byde velkommen i september 2018! Som elev hos H. Daugaard bliver du en del af et godt team og et stærkt sammenhold – og i løbet af din 2-årige speditionsuddannelse sikrer vi dig en grundig, detaljeret uddannelse, der giver dig et solidt fundament i transport- og speditionsbranchen. Vi prioriterer dig højt, giver dig selvstændige ansvarsområder i de forskellige afdelinger, som du bliver en del af og investerer i dig og din uddannelse, som veksler mellem travle dage hos os og faste skoleophold … og håber, at resultatet bliver et højt fagligt niveau og godt seriøst værdisæt – og at du bliver en del af en ny generation af kompetente og dygtige speditører. Og uden at love dig noget, så håber vi også, at vi bliver så godt et match, at vi kan fastansætte dig, når din elevtid er slut … men det snakker vi om til den tid! Din teoretiske baggrund Du har gennemført eller forventer at gennemføre en HHX, STX (med tilhørende fagpakke), en EUX eller en HG2 med et godt resultat. Du taler og skriver flydende dansk – og er god til engelsk og tysk i skrift og tale.
08 Feb, 2019
 anbefalJOB    
CVR 38940104  -  © 2019 

Betalingsmåder