Tarpgaard

Tarpgaard A/S
Glas- og alufacader

Vi beskæftiger os hovedsageligt med udskiftning af glas, glasbearbejdning og udførelse af facadelukninger udført i aluminium kombineret med glas m.m.

Tarpgaard udfører alle former for glasarbejde og aluminiumskonstruktioner.
Fra mindre glarmesteropgaver til store og avancerede totalentrepriser for private kunder, erhvervskunder og offentlige institutioner.
Fælles for vores forretningsområder er, at de er solidt funderet i vores kernekompetencer og mange års erfaring inden for glas og aluminium.
Tarpgaard råder over egen glas- og aluproduktion samt projekteringsafdeling.

Mangler du ideer til den ideelle løsning til dit projekt, står vi klar med professionel rådgivning.

LIFA
Tarpgaard jylland
Bygningskonstruktører / byggeteknikker søges Vores virksomhed vækster meget for tiden, og vi har derfor brug for flere medarbejdere. Derfor søger vi 2 medarbejdere til at styrke vores virksomked. Dine arbejdsopgaver vil omfatte : Projektering af glasfacader, -døre,- vinduer og –ovenlys af varierende entreprisestørrelse Kundekontakt, afklaring med øvrige rådgivere, opmåling og byggepladsledelse Indkøb af materialer og underleverancer Udfærdigelse af produktions- og montagegrundlag Dine kvalifikationer: Du er bygningskonstruktør eller byggeteknikker. Gerne med håndværksmæssig grunduddannelse Du håndterer AutoCad og Microsoft Office. Du arbejder struktureret og målrettet Vi lægger vægt på en håndværksmæssig baggrund, samt branchekendskab. Vi tilbyder: Selvstændig og udfordrende stilling i en spændende branche En arbejdsplads med uformel tone og gode kolleger En stilling hvor du selv planlægger din arbejdsdag Lønpakke inkl. pension efter dine kvalifikationer samt sundhedsforsikring Stillingerne ønskes besat snarest og samtaler afholdes løbende.
14 Feb, 2019