In-Store

IN-STORE er i dag landets førende virksomhed indenfor field-viden, services og marketing-relaterede ydelser, og det vil vi blive ved med at være!

Er det for store ambitioner?
Det tror vi ikke, for vi ved, hvad der skal til for at blive din foretrukne samarbejdspartner – vi kender til vigtigheden af at levere høj kvalitet, og holde det vi lover. Det har altid været byggestenen for vores succes, og det har vi tænkt os at fortsætte med.

Med mere end 20 år i branchen har vi et stort kendskab til FMCG og detailhandel. Vi arbejder altid målrettet på at tilføre værdi og det, at vi er til for kunden er en vigtig del af vores DNA.
Sammen med vores kompetente freelance-medarbejdere mener vi, at vi kan leve op til vores ambitioner og skabe værdi for vores kunder.

 

In-Store Århus, Danmark
22 Jun, 2018
Deltid
Vil du være en del af Danmarks mest engagerede og succesfulde team? Vi har specialiseret os i at hjælpe vores kunder med at skabe synlighed og øget salg i butikken. Vi bidrager til at kunden får en effektfuld branding, og vi følger op med målinger og analyse. Vi er førende inden for vores felt, og med en konstant vækst oplever vi et stigende behov for kompetente og fleksible medarbejdere til at udføre opgaver for nogle af landets største brands. Ønsker du et fleksibelt og udviklende job, hvor du møder mange mennesker i din hverdag? Brænder du for at yde den bedste service, og trives du med en alsidig hverdag? Så har vi måske jobbet for dig. Vi søger løbende inden for alle jobområder. Læs mere omkring de enkelte stillinger og udfyld information omkring dig selv, hvor du også skriver hvilken type job du er interesseret i, så vil du blive kontaktet snarest.