Saac

Vi har 33 års erfaring fra omfattende byggeaktivitet over hele landet og er en af Nordjyllands største bygge- og entreprenørvirksomheder.

Vi opfører alle typer bygninger for landbruget, boligsektoren, industrien, salgs- og serviceerhvervene samt for det offentlige.

Vi er en professionel, erfaren og solid samarbejdspartner med fokus på høj kvalitet. Med kundens ønsker i centrum finder vi gennemtænkte og holdbare løsninger, der tilgodeser både funktion, økonomi, kvalitet og design.

Vi driver desuden entreprenørvirksomhed, vognmandsforretning og maskinstation samt tilbyde diverse serviceydelser relateret til byggesektoren. Endvidere har firmaet egen grusgrav og leverer sand og grus fra egne grusgrave.

Svend Aage Christiansen A/S

Saac
Som virksomhed er det vigtigt, at de håndværkere, der har stået i lære hos os, lever op til den standard, vi sætter for en svend hos os. Derfor er der en række krav, som vi forventer, at vores lærlinge kan og vil leve op til i deres læretid hos os: Du viser en interesse for din uddannelse ved at møde op på skolen og på arbejdspladsen til aftalte tider. Du deltager aktivt i undervisningen og arbejdet. Du har interesserne og evnerne til at kunne arbejde med faget. Du efterlever de retningslinjer, der er gældende for arbejdet og spørger, hvis der er noget, du er i tvivl om. Gennem hele læreperioden vil du blive fulgt af lærlingeudvalget, og vi vil løbende forsøge at tilrettelægge dine opgaver i virksomheden således, at du får de bedst mulige forhold til at opnå en god uddannelse.
26 Jul, 2018
anbefalJOB    
CVR 38940104  -  © 2018