Svend Aage Christiansen

Hvorfor vælge os

Vælger du os  som total-, hoved- eller fagentreprenør, er du sikret et byggeri af høj kvalitet samt en hurtig og effektiv byggeproces. Firmaet sætter en stor ære i levere arbejde af høj håndværksmæssig standard samt at overholde hvad der aftales; lige fra kvalitet til tidsramme. Netop derfor anvender vi næsten udelukkende vores egne erfarne, ansvarsbevidste og veluddannede håndværkere.

Med kundens ønsker i centrum finder vi gode, kvalitets- og prisbevidste løsninger, der tilgodeser både funktion og design.

Vi samarbejder kun med anerkendte underleverandører, der kan dokumentere, at kvaliteten af deres arbejde er i top. Langvarige samarbejder mellem os og solide underleverandører er med til at sikre den høje kvalitet, der kendetegner firmaets produkter.

Totalentreprenør

Vi har 33 års erfaring fra omfattende byggeaktivitet over hele landet og er en af Nordjyllands største bygge- og entreprenørvirksomheder.

Vi opfører alle typer bygninger for landbruget, boligsektoren, industrien, salgs- og serviceerhvervene samt for det offentlige.

Vi er en professionel, erfaren og solid samarbejdspartner med fokus på høj kvalitet. Med kundens ønsker i centrum finder vi gennemtænkte og holdbare løsninger, der tilgodeser både funktion, økonomi, kvalitet og design.

Vi driver desuden entreprenørvirksomhed, vognmandsforretning og maskinstation samt tilbyde diverse serviceydelser relateret til byggesektoren. Endvidere har firmaet egen grusgrav og leverer sand og grus fra egne grusgrave.

Svend Aage Christiansen A/S