Euromaster Danmark

Om Euromaster

OM Euromaster

Om os 


Euromaster Danmark er en del af Europas største dækkæde.

Vi er et selvstændigt og uafhængigt datterselskab af dækproducenten Michelin og har hele 35 centre i Danmark, som altid står klar til at hjælpe og servicere dig. Find dit nærmeste dækcenter her.

I alle vores centre har vi et bredt udvalgt af dæk og fælge. Derudover tilbyder vi alt fra dækopbevaring til sporing af din bil. Vi laver også autoservice og er altid klar til at hjælpe vores kunder med alt fra olieskift til udstødning. Læs mere om vores autoservice her.

Til vores erhvervskunder tilbyder vi også rådgivning, break-down service, mobilt hjulskift og meget mere, så tag endelig fat i dit lokale Euromaster center.

 

 

Euromaster Danmark Horsens, Danmark
05 Aug, 2018
Fuldtid
Euromasters nuværende centerleder i Horsens skal på efterløn efter 41 år i virksomheden. Derfor søger vi hans afløser, der kan fortsætte den gode udvikling, som centret i Horsens er inde i. Centret er et af vores største Euromastercentre med otte medarbejdere og endnu flere i de to højsæsoner. Du er en god leder og har altid fokus på, at der ydes et højt serviceniveau med kunden i centrum. Du har et godt overblik og trives i en hverdag med mange bolde i luften. Du skaber struktur, samtidig med at du har fokus på drift og mål. Du refererer til regionschefen og får et stort ansvar i hverdagen, hvor dine initiativer hurtigt bliver synlige, og dine resultater er målbare. DINE OPGAVER >>> Salg, service og kundekontakt med mange forskellige typer kunder – både professionelle og private >>> Optimering og drift i centret, som betjener seks segmenter; retail, leasing, professionelle kunder inden for varevogne, lastvogne, landbrugs- og entreprenørmaskiner >>> Ledelse og udvikling af centrets medarbejdere >>> Planlægning og prioritering af centrets arbejde >>> Ansvarlig for sikkerhed og arbejdsmiljø >>> Administrative opgaver >>> Deltage i møder med bl.a. andre centerledere, interne medarbejdere, kunder og sælgere >>> Overholdelse af centrets budget for salg, dækningsbidrag og omkostninger FAGLIGE KVALIFIKATIONER >>> Du har ledelsesmæssig erfaring fra auto- og/eller dækbranchen eller beslægtet branche >>> Du har haft succes i en funktion, hvor din ledelses-, salgs- og serviceindsats var vigtig >>> Det er en stor fordel, hvis du har kendskab til både ”små” og ”store” dæk >>> Du har IT- kompetencer på et godt brugerniveau   LIDT OM DIG >>> Du bevarer roen og overblikket i travle perioder >>> Du har gode samarbejdsevner og er dygtig til at motivere dine medarbejdere >>> Du er dynamisk og fleksibel, især omkring vores to højsæsoner, forår og efterår >>> Du er målrettet og dynamisk og brænder for at skabe gode resultater Det er optimalt, hvis du har kendskab til dæk- og lastvognsbranchen. Det er også et plus, hvis du har beskæftiget dig med service og/eller salg. Du får grundig oplæring og støtte i indkøringsperioden fra dine centerlederkolleger og regionschefen samt andre kolleger i organisationen. VI TILBYDER Et spændende og udfordrende job i en dynamisk, international virksomhed med et godt arbejdsmiljø, motiverede medarbejdere og gode personaleforhold. Euromaster tilbyder løn, pension, sundhedsforsikring og mulighed for bonus. VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte regionschef Thorkild Knudsen på 40 11 36 50.