Andersen & Heegaard A/S

Andersen & Heegaard A/S er en moderne vvs-entreprenør- og ingeniørvirksomhed med benene solidt plantet i den danske byggebranche. Firmaet blev grundlagt i 1927 for at deltage i udbygningen af de moderne opvarmningssystemer, som vandt frem i Danmark i 1920'erne og 1930'erne.

Siden da har Andersen & Heegaard A/S udviklet sig til en større vvs- og entreprenørvirksomhed med ingeniører, vvs-teknikere, vvs'ere, lærlinge og praktikanter. Vi løser alle former for installationsopgaver, herunder også installationer på hospitaler og i pharmaindustrien.

Vision og værdier

Vores vision er at være kundens foretrukne samarbejdspartner inden for tekniske installationer og vvs-service og derfor arbejder vi ud fra følgende 3 værdier:

Høj faglighed - Langvarige relationer - Optimale resultater

Høj faglighed: Vi lægger vægt på høj faglighed og god kvalitet i enhver opgaveløsning. Vi er gode til at samarbejde på tværs af vores fag-specialer og udvikler løbende nye innovative tiltag til gavn for kunderne.

Langvarige relationer: Vi prioriterer gode langvarige relationer baseret på tillid, ligeværd og gensidig respekt både i forhold til vores kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Vi tager hånd om hinandens trivsel i hverdagen og vi kender vores faste kunders behov i dybden, så vi hurtigt kan finde den rette løsning.

Optimale resultater: Vi vægter optimale resultater til aftalt kvalitet, tid og pris højt. Vores organisation er flad og smidig med en åben kommunikation, som gør os omstillingsparate og handlekraftige. Vi er gode til at afklare kundens forventninger og arbejder altid på at sikre en optimal opgaveløsning. Blandt andet derfor har vi en høj grad af kundetilfredshed.

 


Entreprise

GetWWWFile.aspx?fileID=27279

Vi påtager os både store og små entrepriseopgaver og er i stand til at styre processen hele vejen fra indledende planlægningsarbejde til færdiggørelse.

Læs mere

Sprinkler

GetWWWFile.aspx?fileID=26365

Som en af blot få danske virksomheder kan vi levere alle former for sprinkler-installationer til både store og små anlæg – altid tilpasset kundens behov.

Læs mere

Pharma

GetWWWFile.aspx?fileID=26367
Sammen med vores søsterselskab A&H Medical kan vi levere samlede installations-løsninger, der dækker alle vore medicinal-kunders ønsker og behov.

Læs mere

Service

GetWWWFile.aspx?fileID=26369

Vores serviceafdeling sikrer, at kundernes installationer fungerer optimalt og er klar til at rykke ud, hvis der bliver akut brug for assistance.

Læs mere

Andersen & Heegaard A/S Knudslundvej 33, Brøndbyvester, Danmark
07 Aug, 2018
Fuldtid
Som lærling i Andersen & Heegaard vil blive tilknyttet en lærlingeansvarlig, som planlægger dit forløb, så du kommer rundt i hele virksomheden og prøver både mindre serviceopgaver, servicekontrakter, mellemstore industriopgaver og store anlægsopgaver. Du vil også få en lærlingementor, som er en af vores svende, som du kan sparre med.  Vi er et vvs-firma med benene plantet solidt i den danske byggebranche. Vi arbejder ud fra følgende 3 værdier: Høj faglighed, Optimale resultater og Langvarige relationer da vi tror på, at dette er vejen til det gode samarbejdet mellem medarbejdere, kunder og rådgivere og da vi herigennem kan udføre projekterne til aftalt tid, kvalitet og pris til glæde for alle parter.  Vi sætter en ære i, at vores lærlinge falder godt til og mange af vores lærlinge fortsætter hos os efter endt læretid! Vi har en personaleforening, årlig gokart tur og julefrokost for hele firmaet, ca 3 årlige erfa-eftermiddage, hvor hele firmaet er samlet til et par timers oplæg om et aktuelt emne, svendegilder og andre arrangementer.