HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S

Det er med glæde og stolthed, vi kan præsentere HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S som en aktiv byggepartner i vores primære markedsområde: Syddanmark. Vi glæder os til at sætte præg på byggerier med godt håndværk i højsædet, udført i samme ånd, som har været et kendetegn for det ”gamle” Hans Jørgensen & Søn. 

HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S udfører alle former for nybyggeri og renovering i total-, hoved- og fagentrepriser og råder over en stab af dygtige håndværkere indenfor bygningsfagene: jord/kloak, beton, murer og tømrer. Vores håndværkere har mange års erfaring med løsning af både store og små opgaver indenfor renovering og nybyggeri og bliver gennem løbende efteruddannelse gjort bekendt med de sidste nye regler og byggemetoder. 
Vi sætter en stor ære i at uddanne lærlinge/elever, og har pt. 35, så vi kan vedligeholde og udbygge vores stab af gode håndværkere.


HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S er 100% ejet af Larsen & Ibsen Holding A/S (tidligere JCLI 5253 A/S) som beskæftiger ialt ca. 300 medarbejdere, heraf ca. 150 i HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S. 

Vi opfører mange spændende bygninger - følg med i et at vores seneste her:

 

 

HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S Fyn, Danmark
25 Jun, 2018
Vi beskæftiger os med en rig variation af serviceopgaver og egenproduktion på større byggesager. Du får ansvar for hele byggeprocessen lige fra den første forespørgsel til aflevering af det færdige byggeri med efterfølgende gennemgang samt opfølgning, og vi forventer, at du kan føre dine byggesager sikkert i mål, så budgettet overholdes og kundetilfredsheden er i top.   Dine kvalifikationer Du er tømrer eller snedkeruddannet med en overbygning som eksempelvis bygningskonstruktør. Du har +5 års erfaring som lederen de binder tingene sammen, og får dagligdagen til at glide imellem medarbejdere, kollegaer, leverandører, UE’ere og bygherre. Du kan din priskurant og vil naturlig også blive inddraget i vores arbejde med at kalkulere priser, på både mindre og større tømreropgaver. Du navigerer på en troværdig, empatisk og ordholdende facon, så du skaber sikkerhed og tryghed blandt dine omgivelser. Som person er du udadvendt, humoristisk og engageret i din omgang med kunder, kolleger, medarbejdere og arbejdsopgaver. Vi forventer desuden, at du evner at holde tommestokken lige og bevare et smil på læben, når tingene går stærkt. Med reference til Tømrermester Kresten Poulsen får du mulighed for at præge udviklingen i en spændende virksomhed, ligesom du får stor indflydelse på din egen hverdag. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Tømrermester Kresten Poulsen, på tlf. 5117 5276 eller via mail:   kpo@hjsas.dk Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.    
HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S Odense, Danmark
14 Jun, 2018
Vi har tilgang af en række nye spændende projekter i Hans Jørgensen & Søn Entreprenører A/S og søger derfor endnu en projektchef, der kan stå i spidsen for gennemførelsen af hoved- såvel som totalentrepriser. Som projektchef i en af Fyns førende entreprenørvirksomheder investerer du tid i os, og vi i dig!   Det er vigtigt for os at du trives i jobbet. Vi har fokus på udvikling og uddannelse af alle vores medarbejdere og vi er gode til, i en uhøjtidelig tone, at udveksle erfaringer og ideer, kollegaerne imellem.   Samtidig har vi et godt administrativt bagland der støtter op i dagligdagen, så du kan koncentrere dig om selve projektledelsen af de større opgaver, da dette arbejde giver dig og os mest værdi.   Lidt mere om dig: du arbejder i dag med ledelsen af større byggeprojekter og har minimum 5 års erfaring. Du har endvidere taget en uddannelse som bygningskonstruktør eller bygningsingeniør det falder dig naturligt at indgå i teams baseret på gensidig tillid og respekt. Du er god til at planlægge og prioritere din dag, også når tingene en gang imellem bliver presset, holder du hovedet koldt du er vant til at skulle holde fokus på økonomistyring og lønsomheden i dine projekter. Du er en god købmand, forhandlingsvant, beslutningsdygtig og samtidig god til at skabe gode relationer til dine omgivelser (kunder, UE’er, leverandører, kollegaer).   Dine opgaver bliver: at planlægge, opstarte og gennemføre hoved- og totalentrepriser - på større projekter ofte sammen med en eller flere projektledere at have det overordnede ansvar for at projekterne gennemføres som aftalt at indgå i tæt dialog og samarbejde med interne såvel som eksterne parter at sikre sammenhængen mellem kapacitet og opgaver at sikre overholdelse af budgetter, tidsplaner og arbejdsmiljømæssige krav.   Vi tilbyder: Stor selvstændigt projektansvar og et ansvarsfuldt job, som du selv er med til at præge Gode fysiske rammer i et moderne miljø Engagerede kollegaer og et positivt arbejdsklima der er karakteriseret ved en uformel omgangstone, hvor alle har mulighed for at bidrage til de fælles mål Gode karriere- og udviklingsmuligheder En konkurrencedygtig lønpakke der modsvarer dine kvalifikationer.   Send din ansøgning snarest – ansøgninger behandles løbende.   Tiltrædelse snarest muligt   Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionschef Allan Christensen på tlf.: 4028 8440 eller via mail: ac@hjsas.dk . Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.
HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S Fyn, Danmark
14 Jun, 2018
Da vi har travlt, søger vi nu flere ambitiøse projektledere til at indgå i vores team af kvalificerede medarbejdere. Med direkte reference til vores sektionschef Allan Christensen får du mulighed for at skabe resultater samt præge udviklingen i en af Fyns førende entreprenørvirksomheder. Vores værdier, kvalitet og ordholdenhed, bliver en naturlig del af din hverdag, hvorfor det er vigtigt, at du kan efterleve og identificere dig med dem.     Dine opgaver bliver: at planlægge, opstarte og gennemføre hoved- og totalentrepriser - på større projekter ofte sammen med en projektchef og andre projektledere at have det overordnede ansvar for at projekterne gennemføres som aftalt at indgå i tæt dialog og samarbejde med interne såvel som eksterne parter at sikre sammenhængen mellem kapacitet og opgaver at sikre overholdelse af budgetter, tidsplaner og arbejdsmiljømæssige krav.   Din profil Du er uddannet som bygningskonstruktør eller bygningsingeniør, og har minimum arbejdet med ledelsen af byggeprojekter i 3-5 år. Du har erfaring indenfor hoved- og totalentrepriser. Som person er du professionel, engageret, fleksibel, an­svars­fuld og omhyggelig, hvad enten det drejer sig om kunder, medarbejdere eller arbejdsopgaver. Som projektleder er du god til at vise vejen for medarbejderne, og du styrer dine projekter tæt gennem hele processen fra opstart til den endelige overdragelse til kunden.       Vi tilbyder: Stor selvstændigt projektansvar og et ansvarsfuldt job, som du selv er med til at præge Gode fysiske rammer i et moderne miljø Engagerede kollegaer og et positivt arbejdsklima der er karakteriseret ved en uformel omgangstone, hvor alle har mulighed for at bidrage til de fælles mål Gode karriere- og udviklingsmuligheder En konkurrencedygtig lønpakke der modsvarer dine kvalifikationer.    Ansøgninger behandles løbende!   Tiltrædelse snarest muligt   Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionschef Allan Christensen på tlf.: 4028 8440 eller via mail: ac@hjsas.dk.    Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.       HANS JØRGENSEN & SØN A/S bygger rigtig mange spændende projekter, b.la. Biogasanlæg ved Brande som du kan se lidt mere af her:  
HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S Odense, Danmark
11 Jun, 2018
Som praktikant hos Hans Jørgensen & Søn entreprenører A/S (HJS) kan du forvente du vil indgå i dagligdagen på byggepladsen såvel hovedkontoret. Vi skaber således et særdeles lærerigt miljø for dig, hvor du binder en masse praktik op, på den teori du har tilegnet dig på dit studie. Du vil således naturligt komme til at arbejde indenfor områderne: Ledelse og planlægning Økonomistyring og kvalitetssikring Sikkerhed og arbejdsmiljø. Vi tilbyder dig samtidig et praktikophold hvor du meget selvstændig vil være med til at sætte dagsordenen, med noget af den teoretiske viden, du bringer med dig fra studiet. Du får endvidere mulighed for faglig såvel personlig udvikling, som er guld værd på dit CV, når du skal ud og søge nye udfordringer – med mindre vi ansætter dig i HJS efter endt studie! Vil du fastansættes? For en række af vores praktikanter har praktikopholdet hos HJS været ensbetydende med en fastansættelse efter endt studie, og vi bruger også praktikperioden til at vurdere dig til fremtidige muligheder, ligesom du konkret har mulighed for at vurdere HJS som kommende arbejdsplads. Kom med på et af vores spændende projekter Vi søger lige nu 5 praktikanter til nogle af vores spændende projekter – se nedenstående udpluk og læs mere omkring de enkelte projekter inde på hjsas.dk: Toldbohuse Odense havn, Maycon, Totalentreprise kr. 136 mio. Biogasbygggeri, NGF Nature Energy Månsson, Totalentreprise kr. 93 mio. Lokalpsykiatrien i Odense, Region Syddanmark, Totalentreprise kr. kr. 75 mio. Jernstøberiget Ringe, Fyns almennyttige Boligselskab, Hovedentreprise kr. 60 mio. Ombygning i Rosengårdcentret, Totalentreprise kr. 57 mio. Boliger i Årslev, DGNB-projekt, Totalentreprise kr. 50 mio.   Du kan se lidt mere omkring vores biogasbyggeri herunder, hvor flere praktikanter har været tilknyttet.     Vil du med på holdet? Så bedes du sende en motiveret ansøgning. Ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionschef, Allan Christensen, på tlf. 4028 8440.  
HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S Odense, Danmark
01 Maj, 2018
Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning - uanset om du søger et job som faglært indenfor byggebranchen, eller som administrativ medarbejder. Vi behandler naturligvis din ansøgning dybt fortroligt, og du hører fra os, når og hvis vi har noget at tilbyde dig.     HANS JØRGENSEN & SØN A/S bygger rigtig mange spændende projekter, b.la. Biogasanlæg ved Brande som du kan se lidt mere af her: