HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S

Det er med glæde og stolthed, vi kan præsentere HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S som en aktiv byggepartner i vores primære markedsområde: Syddanmark. Vi glæder os til at sætte præg på byggerier med godt håndværk i højsædet, udført i samme ånd, som har været et kendetegn for det ”gamle” Hans Jørgensen & Søn. 

HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S udfører alle former for nybyggeri og renovering i total-, hoved- og fagentrepriser og råder over en stab af dygtige håndværkere indenfor bygningsfagene: jord/kloak, beton, murer og tømrer. Vores håndværkere har mange års erfaring med løsning af både store og små opgaver indenfor renovering og nybyggeri og bliver gennem løbende efteruddannelse gjort bekendt med de sidste nye regler og byggemetoder. 
Vi sætter en stor ære i at uddanne lærlinge/elever, og har pt. 35, så vi kan vedligeholde og udbygge vores stab af gode håndværkere.


HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S er 100% ejet af Larsen & Ibsen Holding A/S (tidligere JCLI 5253 A/S) som beskæftiger ialt ca. 350 medarbejdere, heraf ca. 150 i HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S. 

Vi opfører mange spændende bygninger - følg med i et at vores seneste her:

 

 

HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S Odense, Danmark
Som praktikant hos Hans Jørgensen & Søn entreprenører A/S (HJS) kan du forvente du vil indgå i dagligdagen på byggepladsen såvel hovedkontoret. Vi skaber således et særdeles lærerigt miljø for dig, hvor du binder en masse praktik op, på den teori du har tilegnet dig på dit studie. Du vil således naturligt komme til at arbejde indenfor områderne: Ledelse og planlægning Økonomistyring og kvalitetssikring Sikkerhed og arbejdsmiljø. Vi tilbyder dig samtidig et praktikophold hvor du meget selvstændig vil være med til at sætte dagsordenen, med noget af den teoretiske viden, du bringer med dig fra studiet. Du får endvidere mulighed for faglig såvel personlig udvikling, som er guld værd på dit CV, når du skal ud og søge nye udfordringer – med mindre vi ansætter dig i HJS efter endt studie! Vil du fastansættes? For en række af vores praktikanter har praktikopholdet hos HJS været ensbetydende med en fastansættelse efter endt studie, og vi bruger også praktikperioden til at vurdere dig til fremtidige muligheder, ligesom du konkret har mulighed for at vurdere HJS som kommende arbejdsplads. Kom med på et af vores spændende projekter Vi søger lige nu 5 praktikanter til nogle af vores spændende projekter – se nedenstående udpluk og læs mere omkring de enkelte projekter inde på hjsas.dk: Toldbohuse Odense havn, Maycon, Totalentreprise kr. 136 mio. Biogasbygggeri, NGF Nature Energy Månsson, Totalentreprise kr. 93 mio. Lokalpsykiatrien i Odense, Region Syddanmark, Totalentreprise kr. kr. 75 mio. Jernstøberiget Ringe, Fyns almennyttige Boligselskab, Hovedentreprise kr. 60 mio. Ombygning i Rosengårdcentret, Totalentreprise kr. 57 mio. Boliger i Årslev, DGNB-projekt, Totalentreprise kr. 50 mio.   Du kan se lidt mere omkring vores biogasbyggeri herunder, hvor flere praktikanter har været tilknyttet.     Vil du med på holdet? Så bedes du sende en motiveret ansøgning. Ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionschef, Allan Christensen, på tlf. 4028 8440.  
31 Jul, 2019
HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S Odense, Danmark
Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning - uanset om du søger et job som faglært indenfor byggebranchen, eller som administrativ medarbejder. Vi behandler naturligvis din ansøgning dybt fortroligt, og du hører fra os, når og hvis vi har noget at tilbyde dig.     HANS JØRGENSEN & SØN A/S bygger rigtig mange spændende projekter, b.la. Biogasanlæg ved Brande som du kan se lidt mere af her:        
31 Jul, 2019
HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S Sivmosevænget, Odense, Danmark
Trives du i en hverdag, hvor højt aktivitetsniveau og samarbejde er i fokus? Har du et roligt overblik og en evne til at skabe gode resultater? Har du en interesse for administrationens mange facetter og flair for at skabe gode relationer? Så er det dig vi leder efter! Vi søger en skarp og motiveret kontorelev med speciale i administration Som elev i vores fællesadministration sidder du sammen med 8 andre kompetente og dedikerede medarbejdere, der hjælper hinanden og kollegaerne i hele koncernen. Du vil blive klædt godt på til de mange forskelligartede opgaver, du kommer til at løse gennem din elevtid hos os. Vores forventninger til dig Du har bestået EUX, eller en HTX/STX suppleret med et EUD-S forløb, med gode resultater Du er ambitiøs, fleksibel og kvalitetsbevidst og har hjertet og hjernen med i de ting, du udfører Du er udadvendt, imødekommende og yder en god service både internt og eksternt Du tør tage ansvar og bringer dine egne idéer og tanker med Du kan identificere dig med vores kerneværdier - kvalitet og ordholdenhed Vi tilbyder En attraktiv uddannelsesplads, der giver dig et godt afsæt til din videre karriere. Du får mulighed for at præge din egen arbejdsdag, hvilket er vigtigt for både os og dig. Ud over elevløn og pensionsordning får du mulighed for at deltage i en række interessante personalearrangementer, ligesom du får mulighed for at deltage i et spændende efteruddannelsesforløb. Stillingen ønskes besat primo november 2019. Ansøgning Vil du med på holdet? Så send din ansøgning og dit CV via vores hjemmeside www.hjsas.dk hurtigst muligt.  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte regnskabschef, Annette Uller, på telefon 6312 8701 eller via mail abu@hjsas.dk . Der vil løbende blive afholdt samtale, og ansættelse vil finde sted, når den rigtige kandidat er fundet.
31 Jul, 2019