HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S

Det er med glæde og stolthed, vi kan præsentere HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S som en aktiv byggepartner i vores primære markedsområde: Syddanmark. Vi glæder os til at sætte præg på byggerier med godt håndværk i højsædet, udført i samme ånd, som har været et kendetegn for det ”gamle” Hans Jørgensen & Søn. 

HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S udfører alle former for nybyggeri og renovering i total-, hoved- og fagentrepriser og råder over en stab af dygtige håndværkere indenfor bygningsfagene: jord/kloak, beton, murer og tømrer. Vores håndværkere har mange års erfaring med løsning af både store og små opgaver indenfor renovering og nybyggeri og bliver gennem løbende efteruddannelse gjort bekendt med de sidste nye regler og byggemetoder. 
Vi sætter en stor ære i at uddanne lærlinge/elever, og har pt. 35, så vi kan vedligeholde og udbygge vores stab af gode håndværkere.


HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S er 100% ejet af Larsen & Ibsen Holding A/S (tidligere JCLI 5253 A/S) som beskæftiger ialt ca. 350 medarbejdere, heraf ca. 150 i HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S. 

Vi opfører mange spændende bygninger - følg med i et at vores seneste her:

 

 

Fuldtid
HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S Sivmosevænget 4, Odense, Danmark
Vi i HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S beskæftiger os med en rig variation af serviceopgaver og egenproduktion på større byggesager. Til vores tømrerentrepriseafdeling søger vi en projektleder. Du får ansvar for hele byggeprocessen lige fra den første forespørgsel til aflevering af det færdige byggeri med efterfølgende gennemgang samt opfølgning, og vi forventer, at du kan føre dine byggesager sikkert i mål, så budgettet overholdes og kundetilfredsheden er i top.   Dine kvalifikationer Du er tømrer eller snedkeruddannet med en overbygning som eksempelvis bygningskonstruktør. Du har +8 års erfaring som leder der binder tingene sammen og får dagligdagen til at glide imellem medarbejdere, kollegaer, leverandører, UE’ere og bygherre. Du kan din priskurant og vil naturlig også blive inddraget i vores arbejde med at kalkulere priser, på både mindre og større tømreropgaver. Du navigerer på en troværdig, empatisk og ordholdende facon, så du skaber sikkerhed og tryghed blandt dine omgivelser. Som person er du udadvendt, humoristisk og engageret i din omgang med kunder, kolleger, medarbejdere og arbejdsopgaver. Vi forventer desuden, at du evner at holde tommestokken lige og bevare et smil på læben, når tingene går stærkt. Med reference til Sektionschef Mikael Hansen får du mulighed for at præge udviklingen i en spændende virksomhed, ligesom du får stor indflydelse på din egen hverdag. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sektionschef Mikael Hansen, på tlf. 5117 5269 eller via mail: mh@hjsas.dk   Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.
05 Nov, 2018
HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S Odense, Danmark
Som praktikant hos Hans Jørgensen & Søn entreprenører A/S (HJS) kan du forvente du vil indgå i dagligdagen på byggepladsen såvel hovedkontoret. Vi skaber således et særdeles lærerigt miljø for dig, hvor du binder en masse praktik op, på den teori du har tilegnet dig på dit studie. Du vil således naturligt komme til at arbejde indenfor områderne: Ledelse og planlægning Økonomistyring og kvalitetssikring Sikkerhed og arbejdsmiljø. Vi tilbyder dig samtidig et praktikophold hvor du meget selvstændig vil være med til at sætte dagsordenen, med noget af den teoretiske viden, du bringer med dig fra studiet. Du får endvidere mulighed for faglig såvel personlig udvikling, som er guld værd på dit CV, når du skal ud og søge nye udfordringer – med mindre vi ansætter dig i HJS efter endt studie! Vil du fastansættes? For en række af vores praktikanter har praktikopholdet hos HJS været ensbetydende med en fastansættelse efter endt studie, og vi bruger også praktikperioden til at vurdere dig til fremtidige muligheder, ligesom du konkret har mulighed for at vurdere HJS som kommende arbejdsplads. Kom med på et af vores spændende projekter Vi søger lige nu 5 praktikanter til nogle af vores spændende projekter – se nedenstående udpluk og læs mere omkring de enkelte projekter inde på hjsas.dk: Toldbohuse Odense havn, Maycon, Totalentreprise kr. 136 mio. Biogasbygggeri, NGF Nature Energy Månsson, Totalentreprise kr. 93 mio. Lokalpsykiatrien i Odense, Region Syddanmark, Totalentreprise kr. kr. 75 mio. Jernstøberiget Ringe, Fyns almennyttige Boligselskab, Hovedentreprise kr. 60 mio. Ombygning i Rosengårdcentret, Totalentreprise kr. 57 mio. Boliger i Årslev, DGNB-projekt, Totalentreprise kr. 50 mio.   Du kan se lidt mere omkring vores biogasbyggeri herunder, hvor flere praktikanter har været tilknyttet.     Vil du med på holdet? Så bedes du sende en motiveret ansøgning. Ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionschef, Allan Christensen, på tlf. 4028 8440.  
28 Aug, 2018
Fuldtid
HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S Fyn, Danmark
HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S opfører flere spændende projekter (primært på Fyn) denne tid, og flere projekter er på vej. Til at styrke vores egenproduktion på murersiden, søger vi således dig der er kompetent og erfaren indenfor murerområdet, og som kan varetage den daglig styring af blandt andet murerentrepriser og serviceopgaver. Med direkte reference til vores sektionschef Mikael Hansen, får du mulighed for at præge udviklingen i en spændende virksomhed, ligesom du får stor indflydelse på din hverdag. Du får gode kolleger og løn efter kvalifikationer.   Om jobbet: Planlægning og styring af mureentrepriser og servicearbejder med stor vægt på kvalitet, tid og økonomi Forhandling og samarbejde med diverse interne og eksterne interessenter Kalkulation   Om dig: Du har solidt kendskab til branchen fra tidligere jobs Du har gode samarbejds- og forhandlingsevner Du er resultatorienteret og kvalitetsbevidst Vi forventer desuden, at du kan identificere dig med vores værdier: ”kvalitet” og ”ordholdenhed”, som er en naturlig del af hverdagen hos os.   Vi tilbyder: Udfordrende og spændende arbejdsopgaver Attraktive udviklingsmuligheder Fleksible og gode arbejdsforhold Kompetente og imødekommende kollegaer   Send din ansøgning/CV snarest – vi behandler alle henvendelser løbende og indtil den rette kandidat er fundet!   Tiltrædelse snarest muligt   Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sektionschef, Mikael Hansen på tlf.: 5117 5269 eller via mail: mh@hjsas.dk   Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.
20 Aug, 2018
HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S Odense, Danmark
Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning - uanset om du søger et job som faglært indenfor byggebranchen, eller som administrativ medarbejder. Vi behandler naturligvis din ansøgning dybt fortroligt, og du hører fra os, når og hvis vi har noget at tilbyde dig.     HANS JØRGENSEN & SØN A/S bygger rigtig mange spændende projekter, b.la. Biogasanlæg ved Brande som du kan se lidt mere af her:        
01 Maj, 2018
 anbefalJOB    
CVR 38940104  -  © 2018