Hauge Stål

Vi har mere end 30 års erfaring med stålarbejde. Vores stærke og veluddannede team af medarbejdere og vores moderne værksted giver os fuld kapacitet til at foretage alle typer smediearbejde og til at fremstille alle former for stålkonstruktioner. Heriblandt indbygningsspær, stålspær, trapper, gelænder mm..

Vi er specialiseret i kvalitetssikret arbejde inden for smedie og stålkonstruktioner.

Dele af stålproduktionen drives fra vores primære værksted, som har hjemme på Bladstrupvej nord for Odense, mens produktionen under Hygind Smedie foregår på Vestfyn.

Smedie

Stålkonstruktioner

Om Hauge Gruppen

Værdier

Vi er bevidste om vores værdier, som bygger på fleksibilitet og stræben efter det bedst mulige resultat, der forudsætter, at der ikke indgås nogen kompromiser, hvad kvalitet angår.

Mål og strategier

Hos Hauge Gruppen har vi helt klare mål og strategier til at opnå disse.

Vi stræber konstant efter vækst og en stærkere og bredere position på markedet. Dette er vi overbeviste om, at vi opnår gennem vores dygtige medarbejdere og deres kernekompetencer, samt et fokus på kvalitet og løbende forretningsudvikling.

 

Fuldtid
Hauge Stål Odense, Danmark
Vi producerer alle typer af stålkonstruktioner til både industri og byggebranchen på vores produktionsfaciliter i Odense og Ejby. Hauge Stål er EN1090 certificeret. Da vi oplever stigende aktivitet i vores stålafdelinger, søger vi selvstændige arbejdende smedemontører.   Vi forventer at du: - har en faglig baggrund indenfor jern- og metalindustrien. - har erfaring med tegningslæsning, afsætning, nivellering, koter samt evner planlægning af egne opgaver. - er god til at samarbejde og kan bevare den positive indstilling i en travl hverdag - er ansvars- og kvalitetsbevidst - har erfaring eller kendskab til montage af stålkonstruktioner, trapper, altaner etc. - har erfaring med svejsning - har kundeminded tilgang - er vant til at arbejde på større byggepladser - har relevante certifikater og kurser - kørekort   Vi kan tilbyde: - et alsidigt og ansvarsfyldt job, hvor du kommer til at arbejde med mange forskellige og varierende opgaver - deltagelse i relevante kurser - mulighed for personlig og faglig udvikling - et uformelt arbejdsmiljø - løn efter kvalifikationer Hauge gruppen vægter et godt arbejdsmiljø med højt til loftet gennem engagerede og fleksible medarbejdere. Vi tilbyder ordnede løn og ansættelsesvilkår som matcher de stillede krav. Hvis der er behov for en uddybning eller du i øvrigt måtte have spørgsmål vedrørende stillingen er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores projektchef Daniel Kay pr. mail dk@haugegruppen.dk eller telefonnr. +45 26 32 98 18 Er du interesseret i denne spændende og udfordrende stilling som montør, bedes du snarest sende en kort ansøgning inkl. CV  
17 Aug, 2018
anbefalJOB    
CVR 38940104  -  © 2018