Det dansk Madhus

VI TROR PÅ, AT

MAD GØR GLAD

Det Danske Madhus leverer hjemmelavet mad, som alle generationer kender og elsker. 

 

PASSION FOR MAD DRIVER OS

Vi tror på, at Mad Gør Glad, og vi er slet ikke i tvivl om, at det kan smages på maden, når den er lavet med kærlighed. Derfor lægger vi hver dag masser af tid og kræfter i at lave dejlig, veltilberedt mad. Med lækre, friske råvarer og en masse godt håndværk gør vi os umage for at give dig en madoplevelse, der gør glad.

En god madoplevelse tager udgangspunkt i et veltillavet måltid, som er tilberedt af gode råvarer, men det handler også om rammerne omkring måltidet. Derfor går vi mindst lige så meget op i, at servicen er i top, både når du taler med vores kundeservice, og når du får maden leveret af en af vores madchauffører.

MISSION:

VI SKABER GLÆDE MED KVALITETSMAD.

 

VISION:

VI VIL OPLEVES SOM DEN FØRENDE LEVERANDØR AF MADGLÆDE.

 

 

MADFILOSOFI

Vores mission er at skabe glæde med kvalitetsmad, og netop dét gør vi ved at anvende gode råvarer til at skabe appetitvækkende måltider, der er fulde af velsmag. Vi ved, at det har stor betydning at få et lækkert og indbydende måltid mad, også når man har travlt eller overskuddet til at lave mad mangler. 

Selvom vores gryder er lidt større end de flestes, er omdrejningspunktet stadig de gode råvarer, den gode smag og det gode håndværk. Derfor ser vi også os selv som et levende madhus, hvor der bliver smagt, tilsmagt og udviklet hele dagen igennem. 

Vi er et madhus med holdninger til, hvordan maden skal smage, og hvordan den skal laves. Her er altid plads til masser af smil og sjove historier, simpelthen fordi vi bliver glade af at lave mad, og den glæde vil vi gerne dele med vores kunder. Vi gør os altid umage for, at der skal være lidt for en hver smag på menukortet, og vi blander derfor de traditionelle, danske retter, som alle generationer kender og elsker, med retter, hvor vi har hentet inspiration ude fra. Det kræver, at vi er tro mod håndværket, ellers kan vi ikke levere den smag, som vores kunder forventer.

and_1134x500.jpg?width=600

FØRENDE I LEVERING AF FÆRDIGRETTER TIL HELE LANDET

Det Danske Madhus er stiftet af Henrik Sørensen, der, med sin baggrund som kok og levnedsmiddelkandidat, havde en ambition om at ville levere god, hjemmelavet mad til hele landet.

Det første madhus åbnede i 2004 i Skive. I dag er der 6 madhuse fordelt i landet. Vi leverer mad til ca. 17.000 kunder i 92 kommuner, hver uge.   

Der har været stigende interesse for vores hjemmelavede mad, som alle generationer kender og elsker. Kombineret med vores landsdækkende leveringsservice betyder det, at vi i dag leverer mad til alle typer af mennesker lige fra den travle familie og den tidspressede single til den svage ældre.

danmarkskort-m-madhuse-efter-11-06-2018.jpg?width=600

Fuldtid
Det dansk Madhus Vestermøllevej 7A, 8380 Trige, Danmark
Brænder du for at lave god mad af høj kvalitet, som er tilpasset mange forskellige behov? Hos Det Danske Madhus går vi rigtig meget op i mad, og som medarbejder har du klare holdninger til mad og lyst til at bidrage til udviklingen med at levere madglæde til vores kunder. Du vil blive en del af et miljø, som er præget af en uformel kultur, et højt engagement, stærke faglige kompetencer, dedikerede medarbejdere og en topledelse, som har stor viden om, og interesse for, madområdet. Du vil skulle tage del i det daglige arbejde i hele madhuset, og du får derfor mulighed for en meget afvekslende arbejdsdag med en god blanding af madlavning, udportionering og rengøring, samt være en del af et madhus med god mulighed for udviklingsmuligheder. Har du lyst til en kommende lederstilling, kunne dette også være en mulighed. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet indebære: • Produktion af hele vores menukort (14 hovedretter og 14 biretter) i serieproduktion • Sensoriske vurderinger og tilsmagning • Udportionering og pakning af mad • Rengøring • Tilberedning af diæter Vi forventer, at du: • er uddannet ernæringsassistent, kok eller lign. med erfaring fra arbejde i et stort køkken. • er en dygtig madhåndværker, gastronomisk interesseret og har en høj moral, hvad angår sensorisk kvalitet og hygiejne. • kan arbejde effektivt og have flere bolde i luften samtidig. • er en udpræget teamplayer og har et godt og smittende humør. Vi kan tilbyde en spændende og meget alsidig arbejdsplads, hvor to dage ikke er ens. Du får gode, fagligt kompetente kolleger og bliver en del af en arbejdsplads med en god stemning. Et Madhus der er i kontinuerlig fremdrift. Arbejdsstedet vil være i vores madhus i Aarhus, Vestermøllevej 7A, 8380 Trige. Stillingen er på 37 timer pr. uge med fast vagtplan, uden weekendarbejde. Arbejdsdagen starter mellem kl. 5.00 – 9.00. Løn efter overenskomst og kvalifikationer. Har du lyst til at blive en del af Det Danske Madhus så send en motiveret ansøgning og CV hurtigst muligt
03 Sep, 2018
anbefalJOB    
CVR 38940104  -  © 2018