JobConnection

Hos JobConnection arbejder vi ud fra et fælles værdisæt med fokus på tre kerneværdier, der spiller en aktiv rolle i måden, vi arbejder på:

 

Ordentlighed

Vi har et stort fokus på altid at følge de regler og overenskomster, som gør sig gældende. Både kunder og vikarer kan derfor være sikre på, at alt arbejde udføres under ordentlige forhold. For os hænger ordentlighed sammen med sikkerhed. Derfor overholder vi altid vores aftaler, og vi forsøger i høj grad at imødekomme vores kunders ønsker med god service og punktlighed.


Nærvær

Med nærvær følger et naturligt og personligt forhold til vores kunder og vikarer. Vores kunder og vikarer har derfor altid et personligt samarbejde med en konsulent, som de har mødt ansigt til ansigt.


Gensidig respekt

Gensidig respekt er for os vigtigt i alle henseender. Når man arbejder med mennesker, er det vigtigt at møde alle i øjenhøjde. Vi har stor respekt for alle vores kunder og vikarer, og vi tager den tid det tager at lære dem godt at kende.
Vi vil kendes for at give den bedste service og leveringssikkerhed, samt stræbe mod at opretholde det højeste kvalitetsniveau og personligt nærvær, via lokalkendte konsulenter.

 

 

JobConnection
Vi har altid brug for gode medarbejdere til kortere og længerevarende vikariater eller faste jobs. Faglærte såvel som ufaglærte, så hvis du har lyst til at arbejde, er ansvarsbevidst og fleksibel, kan lide afvekslende arbejdspladser og møde nye udfordringer og mennesker, så send os dit CV. Vi har hos JobConnection fokus på at varetage dine interesser bedst muligt, og det betyder, at vi gennem forskellige processer hjælper dig med at finde et job som vikar i en virksomhed, som passer til dine behov og ønsker. Vi tager den tid, det tager at lære dig at kende og omvendt, så du er godt klædt på til et vikariat. Et job som vikar åbner op for nye muligheder, og vi ønsker at hjælpe dig med at styrke dit CV.   Oprettelse, registrering og samtale Hvis du er på udkig efter nye jobmuligheder, kan du oprette dit CV her på vores hjemmeside. Når vi har et jobtilbud til dig, vil du blive indkaldt til en personlig samtale med en af vores konsulenter. Vi gemmer dit CV i op til 3 mdr., og hvis du ikke hører fra os i løbet af de 3 mdr., skal du indsende dit CV igen. Du skal vide, at du først er aktiv i vores database, når vi har mødt hinanden. Eksamensbeviser og udtalelser er et, kemi er noget andet. Vi sætter dig i centrum og tager udgangspunkt i det, du kan og det, du har lyst til at beskæftige dig med. Det ved vi, når vi har mødt hinanden ansigt til ansigt. Gode råd er gratis! Fordele ved at være vikar: Du får erfaring, styrker dine kompetencer og udvider dit netværk Du kommer til at arbejde under ordnede forhold Dine timer tæller med i dagpengesystemet 20 % af alle vikariater fører til fastansættelse – vikariater er vejen til fast job Det er gratis og nemt Før vi ses til samtalen Opret dit CV, der bla. indeholder: Personlige data Uddannelser Kurser Tidligere jobs og arbejdsopgaver En kort beskrivelse af dig selv Referencer til tidligere arbejdsgivere Husk at læse dit CV igennem inden du afleverer det. Uanset om du skal møde os eller en kommende arbejdsgiver, bør du klæde dig på til lejligheden. Tænk på dit kropssprog og vær frisk og veloplagt. Forbered en kort mundtlig præsentation Hvem er du? Hvad har du lavet før? Hvordan ser du dig selv og din jobsituation i fremtiden?
06 Nov, 2018
 anbefalJOB    
CVR 38940104  -  © 2018 

Betalingsmåder