Danvikar A/S

Danvikar er det ældste, danske vikarbureau, med mere end 50 års erfaring.Vi er kendt for personlig service, kvalitet og effektivitet med det enkelte menneske og kunde i centrum.

Som kunde hos Danvikar er du altid sikret den kapacitet, din virksomhed har behov for. Uanset om der opstår sygdom eller spidsbelastning af kortere eller længere varighed, er Danvikar løsningen – også med ganske kort varsel.

Hos Danvikar plejer vi den tætte kontakt til vores vikarer, fordi 
det er vigtig for os at være en imødekommende og behagelig arbejdsgiver. Det betyder også, at du får en tilfreds og veloplagt vikar ud i din virksomhed. Det er en af grundene til, at vore kunder vender tilbage til os.

Når vi har modtaget en mundtlig eller skriftlig jobbeskrivelse, kan vi med ganske kort varsel stille en kvalificeret kandidat til rådighed, som hurtigt kan sætte sig ind i de arbejdsopgaver, der skal løses.

 

 

Danvikar A/S Sjælland, Danmark
Så kunne du være en af de vikarer, vi søger til at hjælpe til hos vores forskellige kunder, der er speciallæger i Storkøbenhavn og Nordsjælland Opgaver: Frontdesk: Tage i mod patienter, bestille blodprøver, skrive journaler, modtage pakker  m.m. Telefonbetjening af patienter og øvrige aktører i sundhedssektoren Vi lægger vægt på følgende kompetencer: Du har nylig opdateret erfaring fra lægepraksis, samt ordenssans og flair for kundeservice. Meget gerne erfaring med Novax, dog ikke et krav. Som person: Fleksibel bl.a. med arbejdstider og vagter Rolig, velafbalanceret og naturligvis pligtopfyldende samt mødestabil Samarbejdsvillig,  serviceminded og bidrager til den gode stemning i et travlt arbejdsmiljø. Generelt: Vikariaterne er til løbende besættelse. Der vil typisk være tale om vikariater i hverdagene i tidsrummet mellem 8-16. Er du allerede registreret hos os, bedes du kontakte os pr. mail  danvikar@danvikar.dk Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Titte Frederiksen på tlf.: 3314 3004.  
12 Nov, 2018
 anbefalJOB    
CVR 38940104  -  © 2018 

Betalingsmåder