Om Curia

ae1fdb560dadfb6bcf53d82761b8396e2b12f64b.png

Curia er en landsdækkende rekrutteringsvirksomhed med kontorer i AarhusAalborg og København. Vi har i løbet af de seneste 20 år rekrutteret tusindvis af kandidater, og vi står som en aldeles stærk samarbejdspartner til rekruttering af direktører, ledere og specialister til dansk erhvervsliv. Vores kunder spænder bredt fra C20-virksomheder og store internationale koncerner til SMV’er og offentlige institutioner. En tredjedel af vores kunder har vi samarbejdet med i fire år eller mere.

Vores konsulenter har alle stor erfaring inden for search & selection, headhunting og outplacement, ligesom vi er certificeret i brugen af en række effektive værktøjer til test og vurdering af kandidater. Dette sikrer, sammen med vores store netværk, at vi altid er i stand til at finde og udvælge de helt rigtige kandidater til vores kunder.

Vi rekrutterer medarbejdere til stillinger på både direktør-, leder- og specialistniveau. Da vores konsulenter alle selv har erfaring fra lederstillinger i store og mellemstore virksomheder eller har bred erfaring fra konsulentbranchen, ved vi, hvad der er vigtigt at have fokus på i en rekrutteringsproces. Vi bruger vores tekniske og praktiske erfaring til at udvælge de bedste kandidater og sikrer herigennem, at det bedst mulige match opstår mellem virksomhed og den nye medarbejder. Det tror vi på skaber det optimale udgangspunkt for et succesfuldt samarbejde.

Vi hjælper desuden også virksomheder, som står over for at skulle afskedige medarbejdere, med at få de berørte medarbejdere godt videre og tilbage på arbejdsmarkedet igen. Vi har solid erfaring inden for outplacement og hele forløbet, der følger i forbindelse med en afskedigelse, og vi har hjulpet over 1000 afskedigede medarbejdere videre i deres karriere. Vi har derfor ekspertisen, der skal til for at sikre et målrettet og succesfuldt forløb frem mod en ny ansættelse.

 

LIFA
Curia
Virksomheden NKT A/S er en global virksomhed, der sælger kabler til elsektoren og er førende inden for sit felt. NKT har siden 2013 rykket fra nr. 27 på verdensranglisten til at være i top 5. Virksomheden udvikler, producerer og markedsfører kabler af høj kvalitet, tilbehør og løsninger til elektrisk infrastruktur, byggeri og jernbanesektoren. NKT leverer således kreative, højteknologiske og bæredygtige produkter, tjenester og løsninger til deres kunder. NKT har globale aktiviteter, men opererer primært på de europæiske markeder med salg af kabler til byggebranchen, energiforsyningen og til højspændingsprojekter både on- og offshore. Hovedkontoret ligger i Danmark, og virksomheden beskæftiger ca. 3.400 medarbejdere. Du kan læse mere om NKT   her . Jobbet Som udviklingsingeniør får du ansvaret for udviklingsprojekter i divisionen Application. Du bliver ansat i R&D-afdelingen, hvor du bl.a. kommer til at stå for projektledelsen af udviklingsprojekter fra lavspændingskabler til 120kV kabler. Du medvirker aktivt som tovholder på de forskellige projekter, hvor du udover dagligdagen på kontoret i Brøndby også får aktiviteter på de øvrige NKT-lokationer i Europa. Dine primære opgaver bliver blandt andet: Projektledelse i forbindelse med udvikling af el-kabler, herunder planlægning af prototyper og test. Planlægning af udviklings- og kvalifikationstests i henhold til nationale og internationale standarder samt kundernes standarder. Viderelevering af produktdesigns til relevante afdelinger. Din profil Du har en teknisk baggrund og er uddannet ingeniør, eksempelvis MSc. inden for mekanik eller el. Alternativt kan du være uddannet som fysiker. Du har relevant erhvervserfaring inden for projektledelse og har erfaring med projektledelsesværktøjer som for eksempel Microsoft Project. Derudover besidder du forretningsmæssige kompetencer, der gør dig i stand til at lede projekter fra start til slut. Du er flydende på engelsk og mestrer selvfølgelig relevante IT-værktøjer. Som person er du desuden: en kreativ problemløser en dygtig kommunikatør, både mundtligt og skriftligt selvstændig og eksekverende samarbejdsvillig og positiv analytisk stærk og struktureret resultatorienteret og omstillingsparat. Du tilbydes Du får ansvar og indflydelse i en virksomhed, der er markedsledende inden for sit felt. Din hverdag bliver alsidig i et højt fagligt miljø med gode karrieremuligheder på sigt og en international kontaktflade.
15 Jan, 2019
 anbefalJOB    
CVR 38940104  -  © 2019 

Betalingsmåder