Skorstensgaard

Skorstensgaard er en af landets førende, frie autoværkstedskæder. Siden 2009 har vi serviceret flere end 108.000 danske personbiler, og 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre. Hos os bevarer du din fabriksgaranti, da vi yder samme høje serviceniveau som mærkeværkstederne. Vi gør det bare til tyske værkstedspriser.

Virksomheden er startet i 2009 af brødrene Martin & Anders Skorstensgaard, som altid har arbejdet med drift af værksted, både selvstændigt og som driftsansvarlige på mærkeværksteder. Deres innovative tilgang til processer, deres markedsforståelse samt deres fokus på kundernes behov er nøglen til virksomhedens succes. 

Skorstensgaard blev i efteråret 2014 nomineret til Entrepreneur of the Year samt kåret som Gazellevirksomhed af Børsen. Det er vi både stolte og ydmyge over. Det forpligter, men giver også blod på tanden, og vi går fortsat energisk til opgaven med endnu flere nye visioner og mål for fremtiden.

 

 

 

Fuldtid
Skorstensgaard Horsens, Danmark
  Bliv en del af en koncern i rivende udvikling Vi forventer at få forrygende travlt i vores nye afdeling på Langballe og søger derfor en mekaniker, der sætter en ære i at gøre mere end forventet, som er effektiv og kvalitetsbevidst og som vil være med til at skabe glæde. Du trives i en travl hverdag, med afvekslende opgaver og brænder for at løse både store og små opgaver. Du er selvstændig, stabil og fleksibel. Du har gode samarbejdsevner og ønsker at yde den bedste kundeservice. Det er en forudsætning for at søge stillingen at du har B-kørekort og er uddannet mekaniker.   Jobbeskrivelse Du skal primært beskæftige dig med service, reparation samt test- og fejlfindingsopgaver. Du kommer til at arbejde sammen med et skarpt team, bestående af de øvrige mekanikere samt afdelingschefen. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Du får mere end du forventer Vi tilbyder gode arbejdsforhold, i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone, fordelagtige medarbejderordninger, løn efter kvalifikationer, efteruddannelse og pensionsordning.   Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Mads Petersen (+45) 8140 6947  
12 Sep, 2018
anbefalJOB    
CVR 38940104  -  © 2018