Fjerritslev & Omegns Brugsforening

Fjerritslev & Omegns Brugsforening fyldte 125

b6101bbd-c460-49cb-bcc8-a1c988b2f6e2.jpgdf879589-7e30-467b-9e9c-9e818b9b6699.jpg728f20cb-059a-4ec0-b199-5a5e4753a54f.jpga40a71a5-0e24-4667-9dd9-7e7edc4e6b8c.jpgNextTo store telte var fyldt da jubilæet skulle fejres med kunderne. Foto: Kasper MølbækBrugsforeningens jubilæum blev fejret i weekenden med masser af smagsprøver i butikken og hyggeligt samvær i et stort telt på P-pladsen bag Brugsen, samt et kundearrangement søndag med titlen “Fælles om madglæde”.

 

I teltet stod bestyrelsen og nogle hjælpere klar til at fortsætte med den kendte gode service fra butikken, til alle de mange gæster der blev budt på lækre sandwich, kølige drikke og en frisk softice.

I butikken var der også gjort klar til at forkæle kunderne, idet der var smagsprøver fra mange af leverandørerne. Især smagsprøverne på øl fra Jacobsen og Thisted Bryghus var populære i den herlige varme sammen med koldskål og is. Der ud over var der kanelsnegle fra egen bager og grillede pølser fra Gøl samt smagsprøver og gode tilbud i vinafdelingen.

Snakken gik lystigt hos kunderne, hvad enten det var i butikken eller i teltet, og mens de voksne snakkede kunne børnene underholde sig med hoppeborg og scootere eller lade sig måle af et par medarbejdere fra Fårup Sommerland, så der var helt styr på hvilke af forlystelserne man har passende højde til, næste gang man kommer på besøg i Fårup Sommerland.

Det flotte jubilæum blev yderligere markeret med flagallé gennem hovedgaden, så alle folk i byen kunne vide, at der var noget særligt på færde i vores hyggelige handelsby.

Fjerritslev & Omegns Brugsforening Østergade 23, Fjerritslev, Danmark
Vi behandler naturligvis din ansøgning dybt fortroligt, og du hører fra os, når og hvis vi har noget at tilbyde dig Den store bredde og forskellighed mellem vores butikstyper er tydelig på mange måder: butikkernes indretning, udbuddet af varer, kunderelationerne osv. Det giver dig stor fleksibilitet til at forme det arbejdsliv, som passer dig bedst. Du kan f.eks. vælge at blive i samme kæde og udvikle dig inden for ét butikskoncept, eller du kan opbygge dine kompetencer ved at skifte stilling internt i Coop og gøre karriere på tværs af vores fem butikstyper. I butikkerne handler hverdagen om at skabe en god indkøbsoplevelse for vores kunder, så de har lyst til at komme igen. Det kan f.eks. være ved at sørge for, at der er fyldt varer op og butikken står flot, betjene kunderne i kassen eller kiosken eller lave mad til kunderne i delikatessen. I vores butikker har vi typisk servicemedarbejdere, salgsassistenter, salgsledere, slagtere, bagere, souschefer og butikschefer/uddelere.   
13 Sep, 2018
anbefalJOB    
CVR 38940104  -  © 2018