Hansson & Knudsen A/S

Hansson & Knudsen A/S blev grundlagt i 1946 i Haarby på Vestfyn af murermestrene Svend Hansson og Marius Knudsen. I 1995 flyttede vi til Odense, hvor vi fortsat har hovedkontor på Cikorievej 5. Vi bor dermed centralt i landet, hvilket giver os den fornødne fleksibilitet til at kunne servicere vores kunder og samarbejdspartnere bedst muligt.

I 2016 blev vi en del af Per Aarsleff-koncernen, og vi er i dag et moderne og effektivt entreprenør-, bygge- og anlægsfirma med mere end 300 ansatte fagfolk. Vi tror på, at engagerede medarbejdere medfører øget arbejdsglæde og kvalitet i vores projekter. Derfor sørger vi for løbende at uddanne vores folk og investere i et godt arbejdsmiljø. Vi har desuden en lang tradition for at tage lærlinge ind og uddanne fremtidens fagfolk.

Firmaets nøgleord er kvalitet, pris og tid, og vi håndterer alle projekter med stor faglig professionalisme. Alle vores medarbejdere er fagfolk til fingerspidserne, og vi er stolte af den ekspertise, vi kan tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere.

Byggeri og vedligeholdelse gennem mere end 70 år..

I over 70 år har vi udført projekter inden for anlægsarbejder, byggeri, renovering og vedligeholdelse, og vi er derfor en attraktiv samarbejdspartner for både offentlige og private bygherrer. Vi udfører bygge- og anlægsopgaver i fagentreprise, hovedentreprise, totalentreprise og som partnering.

 

Se vores referencer​

​Boliger

Referencer

Læs mere

 

​Erhverv

Referencer

Læs mere

 

​Offentlige

Referencer

Læs mere

 

​Undervisning

Referencer

Læs mere

Hansson & Knudsen A/S Fyn, Danmark
Som praktikant hos Hansson & Knudsen A/S vil du indgå i dagligdagen på byggepladsen såvel hovedkontoret. Vi skaber således et særdeles lærerigt miljø for dig, hvor du binder en masse praktik op, på den teori du har tilegnet dig på dit studie. Du vil således naturligt komme til at arbejde indenfor områderne: Ledelse og planlægning Økonomistyring og kvalitetssikring Sikkerhed og arbejdsmiljø. Vi tilbyder dig samtidig et praktikophold hvor du meget selvstændig vil være med til at sætte dagsordenen, med noget af den teoretiske viden, du bringer med dig fra studiet.   Vil du fastansættes? For en række af vores praktikanter har praktikopholdet hos os været ensbetydende med en fastansættelse efter endt studie, og vi bruger også praktikperioden til at vurdere dig til fremtidige muligheder, ligesom du konkret har mulighed for at vurdere Hansson & Knudsen A/S som kommende arbejdsplads.     Er du en del af næste hold? Så bedes du sende en motiveret ansøgning. Ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Chef, Thomas Nicolajsen på tlf. 2969 7499
11 Feb, 2020
Hansson & Knudsen A/S Fyn, Danmark
Til daglig styring af bl.a. murerentrepriser og servicearbejder søger Hansson & Knudsen A/S en kompetent og erfaren murermester. Om jobbet: Planlægning og styring af murerentrepriser og servicearbejder, med stor vægt på kvalitet, tid og økonomi. Forhandling og samarbejde med diverse interne og eksterne interessenter. Kalkulation Om dig: Du har solidt kendskab til branchen fra tidligere jobs.  Du har gode samarbejds- og forhandlingsevner. Du er resultatorienteret og kvalitetsbevidst. Vi tilbyder: Udfordrende og spændende arbejdsopgaver. Attraktive udviklingsmuligheder.  Fleksible og gode arbejdsforhold.  Kompetente og imødekommende kollegaer. Yderligere information: Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Brian Eglin på tlf.: 29 69 74 26 eller e-mail:   breg@hansson-knudsen.dk .  
06 Feb, 2020
Hansson & Knudsen A/S Kolding, Danmark
Du bliver en del af et stærkt team i anlægsafdelingen, hvor der stilles store, men fair krav til hinanden. Vi forventer, at du som minimum: Har solid erfaring med lægning af hovedkloak og relevante kurser inden for kloakrørlægning, rørlægger 1 + 2 som minimum - samt kørekort (B) Er tolerant og kan arbejde selvstændigt og i teams Byder ind med et stort engagement Er stabil og møder til tiden Vi tilbyder en spændende hverdag med gode og kompetente kollegaer, hvor ikke to dage er ens. Derudover har vi naturligvis ordnede arbejdsforhold med pension og sundhedsforsikring. For uddybning af spørgsmål, kontakt:   Projektchef Sven Erik Jakobsen på 2969 7441
20 Jan, 2020