ROLD STORKRO

Vi byder velkommen i Rold StorKros restaurant, Panoramarestauranten, hvor du kan nyde et velsmagende måltid med udsigt over smukke Gravlev Ådal, som snor sig i landskabet. Inkluderet i udsigten er desuden de flotte dådyr, som går i folden foran hotellet.

Restaurant - året rundt 
Vores restaurant er åben hele året, hvor der er mulighed for at nyde lige det måltid, du ønsker. Vi tilbyder således både morgenmad, frokost og aftenmenu i restauranten inden for bestemte tidsrum:

Der er naturligvis også mulighed for at nyde en kop kaffe/the med kage eller lignende i løbet af dagen, alt efter hvornår, du ønsker det.

Årstid og arrangementer  
Til vores menuer i Panoramarestauranten på Rold StorKro benytter vi os af årstidens friske kvalitetsråvarer. Derfor udskifter vi jævnligt retterne i vores menukort.
 
Vi afholder regelmæssigt spændende specialarrangementer ud fra forskellige temaer, særligt populært er f.eks. vores vildtfestival, kokketræf og søndagsfrokost. Check venligst vores kalender for at se, om der er et af vores mange forskelligartede arrangementer, der tiltaler dig.