Dansk Bilglas A/S

1964 - en go' årgang!

olav.jpg&mwidth=210&mheight=315

 "1964 - en go' årgang!" - Olav

   

I mere end 50 år har danskerne kunne nyde godt af nye bilruder fra Dansk Bilglas A/S. Virksomheden blev grundlagt i 1964 af Olav Mølbjerg, som først kaldte virksomheden Nordjysk Autoglas.
I tiden hvor virksomheden blev grundlagt begyndte helt almindelige danskere så småt at få råd til at eje en bil, og i takt med at flere fik bil, udvidede han virksomheden og ekspanderede i starten af 90’erne virksomheden som nu hed Dansk Bilglas og startede en afdeling i Ishøj på Sjælland. Siden er mere end 40 værksteder startet op og fordelt over hele landet.

Tusindvis af solgte bilruder senere er virksomhedens hovedsæde endnu beliggende samme sted som i 1964, nemlig i Nørresundby i Nordjylland. Dog har Olav efter 48 år på lederposten og etableringen af et landsdækkende netværk af Dansk Bilglas afdelinger overladt posten til en ny adm. direktør i 2012. Olav har dog stadig sin daglige gang hos Dansk Bilglas i Nørresundby og sikre derfor, at virksomheden stadig levere den samme kvalitet, som han har stået for siden 1964.