Dansk Bilglas A/S

1964 - en go' årgang!

olav.jpg&mwidth=210&mheight=315

 "1964 - en go' årgang!" - Olav

   

I mere end 50 år har danskerne kunne nyde godt af nye bilruder fra Dansk Bilglas A/S. Virksomheden blev grundlagt i 1964 af Olav Mølbjerg, som først kaldte virksomheden Nordjysk Autoglas.
I tiden hvor virksomheden blev grundlagt begyndte helt almindelige danskere så småt at få råd til at eje en bil, og i takt med at flere fik bil, udvidede han virksomheden og ekspanderede i starten af 90’erne virksomheden som nu hed Dansk Bilglas og startede en afdeling i Ishøj på Sjælland. Siden er mere end 40 værksteder startet op og fordelt over hele landet.

Tusindvis af solgte bilruder senere er virksomhedens hovedsæde endnu beliggende samme sted som i 1964, nemlig i Nørresundby i Nordjylland. Dog har Olav efter 48 år på lederposten og etableringen af et landsdækkende netværk af Dansk Bilglas afdelinger overladt posten til en ny adm. direktør i 2012. Olav har dog stadig sin daglige gang hos Dansk Bilglas i Nørresundby og sikre derfor, at virksomheden stadig levere den samme kvalitet, som han har stået for siden 1964.
 

LIFA
Dansk Bilglas A/S Aarhus, Danmark
Vi har brug for dig i vores største afdeling i Århus! Dansk Bilglas A/S er en landsdækkende virksomhed, som beskæftiger ca. 100 medarbejdere. Her er højt til loftet og et rigtigt godt sammenhold. Lige nu søger vi en ny medarbejder til vores afdeling i Tilst. Vores nye kollega vil både komme til at arbejde på værkstedet og køre ud til kunderne. Om jobbet: Dine arbejdsopgaver vil bestå i reparation af stenslag, udskiftning af bilruder, fejlfinding og kalibrering af komfortelektronik. Du vil indgå i et dynamisk team, som deler opgaverne i mellem sig og løfter i flok. Sammen får I en varieret arbejdsdag med udfordringer og garanti for at ikke to dage er ens. Vi tilbyder dig et godt arbejdsmiljø, frihed under ansvar, pensionsordning samt løn efter kvalifikationer. Du vil også modtage den fornødne videreuddannelse, når der kommer ny teknologi i branchen. Din base vil blive i afdelingen på Agerøvej 39 i Tilst. Din profil Vi forventer at du:  Har erhvervserfaring fra autobranchen Du skal have kendskab og lyst til at arbejde med biler Erfaring med rudemontering er en fordel Kan lide en alsidig og varierende hverdag Vores koncept indebærer, at vi løser opgaverne, hvor det passer kunden bedst - derfor indgår du også i vores mobilservice ordning Kan arbejde selvstændigt Det er vigtigt, at du både er teamplayer, men også forstår at arbejde selvstændigt Vi ser gerne, at du kan holde hovedet kold i en til tider travl hverdag Serviceminded Du skal derfor være udadvendt og klar til at gøre dit ypperste for at kunden er tilfreds og at opgaven er udført med et smil på læben   Vi gør opmærksom på, at vi ønsker en meget snarlig tiltrædelse da vi har meget travlt. Alternativt er du velkommen til at ringe til Peter for en nærmere snak om jobbet. Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV. Regionschef Peter Hyllested, tlf.: 20703991
22 Feb, 2019
 anbefalJOB    
CVR 38940104  -  © 2019 

Betalingsmåder