Dataproces ApS

Dataproces skaber værdi med data. Primært for den offentlige sektor og i særdeleshed for de danske kommuner

Ved hjælp af data optimerer Dataproces digitale administrationers økonomi, infrastruktur og arbejdsgange til gavn for ressourceforbruget, effektiviteten og kvaliteten. Alt sammen i tråd med visionerne i Den Fælleskommunale Digitaliseringsstrategi og i forståelse for de de fælleskommunale arkitekturprincipper.

Samarbejde

Medio 2017 har over halvdelen af de danske kommuner indgået samarbejde med Dataproces. Endvidere er Dataproces engagerede i en række øvrige partnerskaber og projekter - også i ikke-kommunalt regi. Blandt andet gennem Aalborg Universitet, BrainsBusiness, KL, DI, COK og SKI.

Dataproces udvikler hele tiden nye, bedre løsninger i tæt samarbejde med udvalgte kommuner. Kontakt os med en konkret problemstilling og få en snak om muligheden for et udviklingssamarbejde.

LIFA
Dataproces ApS Nibe, Danmark
Dataproces er en innovativ vidensvirksomhed, der hjælper landets kommuner - og den offentlige sektor i øvrigt - med at realisere deres uudnyttede datapotentiale. Til dette arbejde søger vi løbende nye kollegaer   Økonomi, jura, softwareudvikling og databehandling Alle løsninger udvikles i tæt samarbejde med kommunen i kraft af Dataproces’ fire faglige spidskompetencer: økonomi, jura, softwareudvikling og databehandling. Herved sikres løsningernes kvalitet og relevans.   Faglighed og funktion Organisatorisk er Dataproces en teambaseret virksomhed opdelt efter faglighed og funktion. Hvert team har en fast defineret opgave- og ansvarsportefølge, men deltager også aktivt i projekter på tværs af organisationen. Det betyder, at der i Dataproces arbejdes med et højt niveau af tværfaglig vidensdeling og samarbejde, hvilket giver en udfordrende og afvekslende hverdag, samt en kultur præget af tillid, respekt og rummelighed.   Rekruttering Dataproces udvikler hele tiden nye og bedre løsninger ud fra en ambition om at være på forkant med fremtidens udfordringer. Det betyder, at vi løbende er på udkig efter nye medarbejdere, der kan hjælpe os med at hjælpe landets kommuner. Her på siden annonceres alle jobopslag, men du er også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.     For yderligere information, kontakt: Maria Barshøj Administration | Kontor  Tlf:  +45 41 21 05 12   MAB@dataproces.dk    
14 Feb, 2019