DC-SUPPLY A/S

DC-Supply producerer, sælger og udlejer mobile containerløsninger til civile og militære formål i hele verden.

Hertil kommer agenturer for en række forskellige produkter. Løsningerne kan være alt lige fra standard containerløsninger til specialdesignede løsninger tilpasset kundens behov.

SPECIAL CONTAINER LØSNINGER

Ingen opgaver er for store, for små – eller for fantasifulde.

Resultaterne har gennem tiden været mangfoldige – der har både været løsninger i form af f.eks. et mobilt køkken, et TV studie, en hundegård til specialtrænede hunde i Afghanistan, en H. C. Andersen souvenirbutik på Langelinje i København, et helikopter-hangartelt med mobilt gulv, og et udspringstårn til et vandsportcenter, for blot at nævne nogle få. Vores løsninger tager afsæt i høj teknisk viden, håndværk i særklasse og unik kundeservice. Alt sammen i tæt samarbejde med kunden.

Vi er i alt 27 medarbejdere i form af ingeniører, bygningskonstruktører, tegnere, smede, tømrere og administrative medarbejdere. DC-Supply har hovedsæde, produktion og lager i Nørresundby samt lagerfaciliteter i både København, Vordingborg, Odense og Århus.

INGEN AFSTAND ER FOR STOR

DC-Supply har blandt andet leveret løsninger til så forskellige steder på kloden som Grønland, Færøerne og Uganda. Ingen afstand er for stor – og ingen for lille.

+35

ÅRS ERFARING

27

MEDARBEJDERE

5

LAGRE