Godik ApS

Godik ApS er landsdækkende storleverandør indenfor udlejning af materiel til events og festivaler, samt udlejning og salg af materiel til håndværk og industri, landbrug og detail branchen, samt skadeservice. Virksomheden består i dag af 3 afdelinger med hovedsæde i Brovst (Nordjylland), og afdelinger i Ejby (Fyn) og Hedehusene (Sjælland).

Godik udvider sit varesortiment løbende, og formår at være innovativ og nytænkende, for at kunne tilbyde nye og bedre produkter – alt sammen til vores kunders fordele. Vores kunders succes er nøglen til at vi selv kan have succes! Vi er derfor altid lydhør for vores kunders udfordringer og behov således at vi bedst muligt imødekommer disse.

Godik kan tilbyde:

–  Kundetilpassede løsninger
–  Totalleverandør
–  Branchens stærkeste samarbejdspartner
–  Nyeste teknologi
–  Mange års erfaring i branchen

Udover at tilbyde et unikt totalkoncept, så benytter Godik sig udelukkende af egne transportløsninger med ladbiler og hejselad, hvilket giver en stor logistikmæssig fordel. Vi har egne værksteder, og sikrer derigennem, at vores materiel altid er i den bedste stand.

Vi har desuden døgnvagt for serviceopkald, hvilket giver kunden den bedst mulige sikkerhed i tilfælde af komplikationer. Vores specialiserede medarbejdere står klar til at guide dig til at udbedre situationen.

Kontakt salgsafdelingen mandag-fredag på telefon 70 20 18 16 eller mail: mail@godik.dk
Du kan se alle produkterne her på vores hjemmeside eller du kan downloade vores kataloger for yderligere oplysninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller er interesseret i en uforpligtigende samtale om dine behov og udfordringer!

Toiletvogne og -kabiner
Mandskabsvogne
Beboelsesvogne
Badevogne
Spise- og kontorvogne, og kontormoduler
Billet- og salgsvogne
Køle- /frysetrailere og -containere
Lager- og salgscontainere
Festival- og afspærringshegn
Trucks/ Teleskoplæssere

Golf biler
Ismaskiner
Stilladsbarer og bartrailere
Armbånd (papir, vinyl, vævet)
Generatorer
Varmesystemer til telte
Radiokommunikationsudstyr
Betalingsterminaler
Fyrværkerimateriel

 

LIFA
Godik ApS Brovst, Danmark
Som pladsleder får du et tæt samarbejde med ledelsen i Godik, og skal desuden indgå i et tæt og professionelt samarbejde med vores øvrige ansatte samt de øvrige afdelinger, så vores kunder og leverandører opfatter virksomheden som en professionel samarbejds- og sparringspartner. Du kommer til at lede og fordele opgaver i forhold til alt kørsel og materiel ind og ud af pladsen i Brovst. Dine ansvarsområder Rengøring, vedligeholdelse samt servicering af materiel Ledelse af chauffører og servicemedarbejdere Styring af materiel og reservedele Koordinering af kørsel Løbende kontrol og optælling af enheder Kundekontakt i forbindelse med support, rådgivning og supplerende salg. Vi forventer at du Har en håndværksmæssig baggrund Er udadvendt og serviceminded Har god ordenssans Har stor gennemslagskraft Har godt humør og høj stresstærskel Kendskab til Navision er en stor fordel, men ikke et krav Kan arbejde selvstændigt og planlægge din egen hverdag B-CE kørekort er en stor fordel, men ikke et krav  Vi tilbyder Et job i en sæsonpræget virksomhed hvor der vil blive stillet store krav til din indsats En travl hverdag med mange bolde i luften Løn efter kvalifikationer Højsæson for udlejning af materiel er i perioden 1. april – 1. september, hvor vi forventer at du er fleksibel og tilstede for vores kunder. Arbejdssted:  Terndrupvej 100, 9460 Brovst.   Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Kim Godiksen på 40 20 18 16. S
22 Feb, 2019
 anbefalJOB    
CVR 38940104  -  © 2019 

Betalingsmåder