Elbek & Vejrup

Elbek & Vejrups hovedaktivitet er rådgivning om forretningsoptimering baseret på standard software-løsninger, som vi udvikler og implementerer til en række forskellige brancher. Vi har særlige kompetencer og standard ERP-løsninger til den offentlige sektor samt udvalgte brancher i den private sektor. Alle løsninger kan også leveres og supporteres på abonnementsbasis. Se vores forretningsområder.

I tæt samarbejde med vores kunder har vi samlet stor viden og Best Practice om IT-anvendelsen fra en række brancheområder. Denne viden har resulteret i en tværgående rådgivningsfunktion, som kan

 

rådgive kunder, inden krav og funktioner i næste generation af IT-løsningen låses fast. Vores rådgivning bygger på et samlet enterprisekoncept, som sikrer, at løsningerne implementeres og forankres ud fra kundens strategiske grundlag, due diligence, forretningsprocesser og aktiviteter.

Specialisering i Microsoft-teknologier kombineret med dyb indsigt i de centrale forretningskritiske udfordringer, der er inden for de respektive brancher, er den afgørende forudsætning for, at vi kan være en effektiv sparringspartner for vores kunder og dermed øge deres konkurrenceevne.

Læs mere om strategi og værdier her

 

 

Fakta

Etableringsår:
Elbek & Vejrup er etableret i 1996

CVR.nr.:

20 11 79 82

Ejerforhold:

Ejerledet dansk virksomhed

Koncernstruktur:
Hovedselskabet er Elbek & Vejrup

Regnskabsår:
Vores regnskabsår løber fra 1. juli til 30. juni

Årsrapporter:

Download årsrapport 2016/17
Download årsrapport 2015/16

Antal ansatte:

Vi er 132 ansatte fordelt på vores 6 lokationer beliggende i Aarhus, Herlev, Kolding, Aalborg, Esbjerg og Herning. Se Elbek & Vejrups adresser her.