Hanstholm Køkken A/S

Det er måske meget jysk at være stolt af sit håndværk. Men stoltheden hører med til snedkerfaget. En snedker laver ikke blot solide og slidstærke produkter. Det handler i høj grad også om den originale og smukke udførelse, der kan ligge i håndværket. Men det er i virkeligheden to sider af samme sag. Kvalitet og skønhed hænger sammen. - Et køkken er til for at blive brugt. Af mange mennesker hver dag. Hele året rundt, i mange år.

Desuden er Hanstholm Køkken underlagt Dansk Møbelkontrol. Det er forbrugerens garanti for, at vi lever op til høje kvalitetskrav til både materialer, metoder og færdige produkter. (se link nedenfor)

Dansk Møbelkontrol – verdens ældste kontrolorganisation for møbler mv. – blev etableret i 1959, og har førende danske producenter af kvalitetsmøbler som medlemmer. Foreningens formål er at arbejde for produktion af kvalitetsmøbler i Danmark. Dette formål sikres gennem et sæt krav til materialer, produktionsmetoder og produkter – den Tekniske Protokol - kombineret med kontrolbesøg på medlemsvirksomhederne.

TEKNISK PROTOKOL
Kravene I den Tekniske Protokol er baseret på de bedste danske håndværks-traditioner og erfaringer. Siden foreningens start er kravene løbende blevet revideret i takt med den teknologiske udvikling. Kravene til produkter (sikkerhed, styrke og holdbarhed) er løbende under revision og opdatering. Dette skyldes primært, at der i de seneste år er vedtaget et stort antal Europæiske Standarder for møbler og inventar. Disse standarder skal implementeres i alle medlemslande i den Europæiske Union (EU), og de erstatter således et stort antal nationale standarder.

KONTROLBESØG

Kontrolbesøg hos foreningens medlemmer foretages af førende danske eksperter i møbelmaterialer, møbelproduktion og produktkrav. Der aflægges mindst 2 besøg pr år.

DANSK MØBELKONTROL
- en garanti for høj kvalitet

Det er en tillidssag at købe nye møbler. Ikke mindst internationaliseringen har medført import af møbler fra hele verden. Det er dermed blevet sværere for forbrugerne at sikre sig, at de møbler, som de køber, har en tilstrækkelig høj kvalitet. Er man ikke fagmand, kan man nemlig ikke umiddelbart bedømme et møbels kvalitet.             

Møbler med Dansk Møbelkontrols registrerede mærke er en garanti for møbler af en upåklagelig kvalitet. Møbler, der opfylder høje krav til materialer og produktionsmetoder samt til møblernes sikkerhed, styrke og holdbarhed.

 

Dansk Møbelkontrol

BØLGE

HS_I0L6088-tilrettet-opvaske-570x283.jpg

CLASSIC

HS_I0L5862-tilrettet-283.jpg

GREBSFRI

HS_I0L1437.jpg

LINE

HS_I0L2041.jpg

NOSTALGI®

HS_I0L5323-tilrettet-A.jpgM%c3%b8rk%20-%20Der%20findes.jpg