ACTAS A/S flyttede 1. september 2017 til et nyt domicil på Thorndahlsvej 5 i Aalborg. Bygningskomplekset består af en række nyrenoverede bygningsdele, som rummer virksomhedens afdelinger, værksteder og lagerfaciliteter. 

Ejendommen på godt 1.200 kvadratmeter vil fremadrettet være hovedsæde for en sikrings- og sikkerhedsvirksomhed i rivende udvikling. 
​ACTAS A/S udvikler, leverer og servicerer nøglefærdige løsninger til virksomheder og offentlige institutioner med kvalitet og driftssikkerhed som nøgleord.

ACTAS A/S er landsdækkende med salgs- og serviceafdelinger i Aalborg, Aarhus, Fredericia, København og Hårlev, og virksomheden råder over eget udviklings- og projekteringscenter. Her udvikler egne ingeniører - ofte i samarbejde med universiteter og andre uddannelsessteder - kundetilpassede løsninger, der installeres og serviceres af faguddannede sikringsteknikere med branchens bedste uddannelse.

ACTAS A/S udfører arbejder under dansk overenskomst, og vi uddanner elever og lærlinge indenfor vores fagområder. Virksomheden beskæftiger p.t. godt 90 medarbejdere, heraf 12 dygtige unge mennesker under uddannelse.

skilte