ACTAS A/S flyttede 1. september 2017 til et nyt domicil på Thorndahlsvej 5 i Aalborg. Bygningskomplekset består af en række nyrenoverede bygningsdele, som rummer virksomhedens afdelinger, værksteder og lagerfaciliteter. 

Ejendommen på godt 1.200 kvadratmeter vil fremadrettet være hovedsæde for en sikrings- og sikkerhedsvirksomhed i rivende udvikling. 
​ACTAS A/S udvikler, leverer og servicerer nøglefærdige løsninger til virksomheder og offentlige institutioner med kvalitet og driftssikkerhed som nøgleord.

ACTAS A/S er landsdækkende med salgs- og serviceafdelinger i Aalborg, Aarhus, Fredericia, København og Hårlev, og virksomheden råder over eget udviklings- og projekteringscenter. Her udvikler egne ingeniører - ofte i samarbejde med universiteter og andre uddannelsessteder - kundetilpassede løsninger, der installeres og serviceres af faguddannede sikringsteknikere med branchens bedste uddannelse.

ACTAS A/S udfører arbejder under dansk overenskomst, og vi uddanner elever og lærlinge indenfor vores fagområder. Virksomheden beskæftiger p.t. godt 90 medarbejdere, heraf 12 dygtige unge mennesker under uddannelse.

skilte

LIFA
ACTAS A/S København, Danmark
Nu har du chancen for at blive en del af en spændende virksomhed i rivende vækst, som er blandt de foretrukne samarbejdspartnere i sikringsbranchen, og som i 2015 blev udnævnt til årets danske sikkerhedsvirksomhed.   ACTAS A/S søger netop nu sikringsteknikere til vores afdeling i Glostrup. ACTAS A/S er en attraktiv arbejdsplads med højt til loftet, og hvor gensidig tillid er et nøgleord.   Organisationen er effektiv og rationel, men der lægges vægt på et uhøjtideligt og trygt arbejdsmiljø, som giver mulighed for personlig og faglig udvikling.   Arbejdet… Arbejdet består i nyinstallation af sikringsanlæg, hvor det især er vigtigt, at du er skrap indenfor AIA og ADK.   Du har flere års erfaring med TVO og ABA. Herudover vil der være opgaver omkring service på eksisterende sikringssystemer samt mersalg til eksisterende kunder.   Vores kommende medarbejder har følgende profil… Din baggrund er teknisk, evt. som elektriker, elektroniktekniker eller tilsvarende. Du kan både arbejde selvstændigt samt samarbejde med dine kollegaer. Du er pligtopfyldende, fleksibel og stræber altid efter at levere et højt serviceniveau. Du har ordenssans, overblik og kan selvstændigt styre projekter m.v. Du sætter mål og arbejder struktureret for at indfri disse. For at kunne bestride jobbet, kræves det at du har erfaring fra sikringsbranchen. Det er ligeledes et krav, at du kan fremvise et gyldigt kørekort samt en ren straffeattest.   Lyder dette som dig, kan vi tilbyde… Et interessant job med mange udviklingsmuligheder, hvor et team af friske kollegaer står klar til at byde dig velkommen.   Vi tilbyder en god løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring, servicevogn, mobiltelefon samt meget andet.
22 Feb, 2019
 anbefalJOB    
CVR 38940104  -  © 2019 

Betalingsmåder