HÅNDVÆRKERGÅRDEN A/S

30 ÅRS ERFARING MED KVALITET TIL TIDEN

Håndværkergården blev grundlagt i 1988 og er i dag ejet af entreprenørfirmaet Hansson & Knudsen A/S. Vi bor centralt i landet med to baser i Odense og Vejle. Vi har en fast stab på 95 erfarne medarbejdere fordelt på 65 servicevogne. Vi tror på, at engagerede medarbejdere giver øget arbejdsglæde og dermed også øget kvalitet i vores projekter. Derfor sørger vi for løbende at uddanne vores folk og investere i et godt arbejdsmiljø.

Kvalitet og miljø går hånd i hånd

Som en miljøansvarlig virksomhed er det Håndværkergårdens politik, at alle ydelser udføres med de mest miljøvenlige materialer og med mindst muligt materialeforbrug og affaldsmængder. Vi tilstræber at reducere forbruget af energi og anvender den til enhver tid mindst forurenende teknologi. Vi har ligeledes fokus på at en stadig stigende del af affaldsprodukterne genanvendes.

I trygge hænder

Når du samarbejder med Håndværkergården, er du altid omfattet af den godkendte garantiordning, Byg Garanti.

Det giver garanti for:

  • Din håndværker er godkendt af Dansk Byggeri 
  • Dækning mod sjusk, udførelsesfejl og mangler op til 150.000 kr. gældende pr. den 1 juli 2017 
  • Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.

hvg-as-brochure

Se brochure

dorthe

​Dorthe Søholm

Kontorassistent/Administration

Kan kontaktes direkte på

41 17 37 32

ds@hvg-as.dk​

hanne

​Hanne Qvick

Kontorassistent/Administration

​Kan kontaktes direkte på

22 96 37 54

hq@hvg-as.dk

janet_2

​Janet Nielsen

Bogholder/Administration

​Kan kontaktes direkte på

41 17 37 31

jn@hvg-as.dk

jan-final2

​Jan Olsen

Afdelingschef

Kan kontaktes direkte på

20 19 49 ​79

jo@hvg-as.dk​

Billeder

Se eksempler på vores arbejde.​

foto_ny terrasse_engvej 8projekt-3projekt-2

HÅNDVÆRKERGÅRDEN A/S Vejle, Danmark
Vi søger en daglig leder til vores afdeling i Vejle. Du bliver en del af et erfarent og stærkt team der løser meget forskelligartede opgaver.  Der er flere indgange til denne stilling, og har du en profil der rammer nedenstående områder, hører vi meget gerne fra dig:    Du er udlært tømrer, projektleder eller tidligere selvstændig tømrermester Du stor erfaring i at beregne og skrive tilbud og følger sikkert op på vundne sager Derudover forventer vi, at du er yderst kvalitetsbevidst, serviceorienteret og i stand til at træffe de rigtige beslutninger på de rette tidspunkter Har du udvidet kendskab til fagene maler, VVS og EL er dette et ekstra plus    Er ovenstående dig tilbyder vi, udover en konkurrencedygtig pakke, en spændende og udfordrende hverdag i højt tempo krydret med fagligt kompetente kollegaer, samt gode arbejdsforhold. Ønskes yderligere oplysninger om stillingen, kan Afdelingschef Jan Olsen kontakts på tlf.: 2019 4979 eller jo@hvg-as.dk .    Ansøgningsfrist: Vi indkalder   kandidater   løbende og afslutter rekrutteringsprocessen,  når  den  rette kandidat  er fundet.    
01 Nov, 2019
HÅNDVÆRKERGÅRDEN A/S Odense, Danmark
Vi søger en engageret person, som har fokus på det gode håndværk, men som også nyder at have en tæt kundekontakt. Du bliver en del af et kompetent og ambitiøst team, som har fokus på at hjælpe hinanden på tværs af ansvarsområder.   Lidt mere om dig: Du er udlært og har arbejdet i mindst 3 år Du har erfaring som service elektriker og renoveringsarbejde Du snakker godt med alle, og folk der kender dig beskriver dig som serviceorienteret Du har kørekort Har du arbejdet med lærlinge og erfaring med hvidevarer ser vi dette som et ekstra plus   Hos os tror vi på, at engagerede medarbejdere giver øget arbejdsglæde og dermed også øget kvalitet i vores projekter. Derfor sørger vi for løbende at uddanne vores folk og investere i et godt arbejdsmiljø.     Yderligere information: Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Jan Olsen på tlf.: 20 19 49 ​79 eller e-mail: jo@hvg-as.dk​  
30 Okt, 2019