Salling Plast A/S

Om SallingPlast

SallingPlasts historie går over 50 år tilbage, og virksomheden har været familieejet siden starten i 1967. Virksomheden startede som en enkeltmandsvirksomhed, og i dag beskæftiger vi over 100 medarbejdere og eksporterer til en lang række lande i og uden for EU.

Vi udvider løbende produktsortimentet, der nu omfatter 40.000 varenumre - fra præisolerede fjernvarmeprodukter til fittings og andre former for rørtyper i plast og plastkappe og en lang række specialprodukter. Udviklingen er gennem årene sket i tæt relation med vores kunder.

En stadig voksende del af produktionen består af specialløsninger, som vi via vores fleksible og effektive produktionsapparat håndterer alle aspekter af – herunder også produktion af værktøj og maskiner til produktionen.

Produkterne benyttes bl.a. til fjernvarme, fjernkøling, brugs- og spildevand, ventilation, levnedsmiddelproduktion (f.eks. slagterier, mejerier og bryggerier), den kemiske industri og offshoreindustrien. Eksportandelen udgør ca. 50 % af produktionen.

Vores interne kvalitetsafdeling sikrer løbende, at produktionen til enhver tid overholder gældende normer og regler i henhold til kvalitetsstandarden ISO 9001:2008, og produktionen af fjernvarmerør sker i henhold til EN 253:2013 og underliggende standarder.

Salling Plast A/S Ranum, Danmark
SallingPlast er en spændende og attraktiv arbejdsplads med en flad struktur og en uformel omgangstone, og vi baserer vores daglige virke på frihed under ansvar. Vi beskæftiger ca. 150 medarbejdere indenfor produktion og administration. Flere af vores medarbejdere har været her i mange år. Som ansat hos SallingPlast får du dagligt faglige udfordringer, et godt arbejdsmiljø med frie forhold og dygtige kollegaer. Læs eventuelt mere om SallingPlast   som arbejdsplads .
22 Feb, 2019
 anbefalJOB    
CVR 38940104  -  © 2019 

Betalingsmåder