Ide-Pro Skive A/S

Idé-Pro er en af Europas førende producenter af prototyper og mindre serier i plast, letmetal og EPS/EPP.

Virksomheden blev grundlagt i 1994 af brødrene Tommy og Morten Nors, der ved fremsynethed og investeringer i den nyeste teknologi har opbygget en solid virksomhed, med en stor kreds af loyale kunder i ind- og udland. 

Idé-Pro’s målsætning er fortsat at være førende indenfor produktion og udvikling af prototyper og mindre serier. Derfor har man indenfor de seneste år fortaget en række opkøb. I 2009 købte Idé-Pro således en anden af Skives prototype leverandører Temponik A/S, og i 2010 værktøjsproducenten SAV A/S. Dermed kan vi nu levere kvalitets prototyper i plast, EPS/EPP og letmetallerne aluminium, zink og magnesium.

Virksomheden har i dag ca. 100 kompetente og engagerede medarbejdere, med stor knowhow indenfor produktudvikling og sprøjtestøbning. Vi er derfor en respekteret samarbejdspartner for mange danske og udenlandske virksomheder. Hvoraf mange har været med os siden opstarten i 1994.

I 2011 tog vi vores nye hovedkvarter i brug. Vi har nu 15.500 m² samlet under samme tag og har fået strømlinet vores produktion, således at vi også fremover kan levere prototyper i topkvalitet, hurtigt og effektivt.

LIFA
Ide-Pro Skive A/S Skive, Danmark
Kunne du tænke dig at blive en del af en succesfuld virksomhed i rivende vækst? Hos Ide-Pro A/S har vi forrygende travlt og vi ønsker at styrke organisationen. Således søger vi 2 erfarne værktøjsmagere / industriteknikere til aftenholdet til vores værktøjsfabrik. Jobbeskrivelse Vores værktøjsafdeling fremstiller omkring 20 forskellige værktøjer om ugen, både til støbning af prototyper og til løbende produktion. Dit arbejde vil fortrinsvis bestå i at du sammen med dit team varetager de daglige opgaver i afdelingen, der bl.a. består af: Indstilling og betjening af bearbejdnings centre Bearbejdning af letmetal emner Fremstilling af støbeværktøjer Gnistbearbejdning & 3D CNC-fræsning Kvalitetskontrol Forefaldende opgaver som naturligt forekommer i forbindelse med ovennævnte - herunder løbende vedligeholdelse/reparationer Kvalifikationer Du har en uddannelsesmæssig baggrund som værktøjsmager eller maskinarbejder CNC-operatør, gerne med erfaring fra lignende arbejde. Du er du kvalitetsbevidst, initiativrig, engageret og lærenem ligesom du som person er struktureret og vedholdende og du motiveres af at få tingene til at lykkes. Du er serviceminded og har et stort overblik. Som person er du udadvendt, positiv og energisk. Hvad kan vi tilbyde? Du vil indgå i et dygtigt og engageret team på aftenholdet i vores værkstedsafdeling hvor vi bla. tilbyder: Godt arbejdsklima Udfordringer i hverdagen Gode arbejds- og ansættelsesforhold med bl.a. madordning, sundhedsforsikring og løn efter aftale Et udfordrende arbejde med kompetente kollegaer i en højteknologisk, dynamisk og velkonsolideret virksomhed 4-dags arbejdsuge, mandag til torsdag Yderligere information Tiltrædelse efter aftale. For flere oplysninger angående jobbet, er du velkommen til at kontakte produktionsleder af værktøjsafdelingen Henrik Møller, på tlf. 52 14 68 03.
14 Feb, 2019