Hovedstadens Bygningsentreprise a/s

Stærke partnerskaber siden 1982

Hovedstadens Bygningsentreprise a/s tilbyder dig et stærkt partnerskab inden for blandt andet udskiftning af tag og vinduer, energioptimering, miljøsanering, facaderenovering og meget mere. Altid med respekt for det gode håndværk og med en åben tilgang til nye teknologier og metoder.

Hovedstadens bedste arbejdsplads

Det er vores mål at være den mest attraktive arbejdsplads for dygtige håndværkere. Det opnår vi ved udstrakt selvbestemmelse og organisering i selvstændige sjak, hvor hver enkelt medarbejder kender sit ansvar og kender opgaven.

Bedste partner til beboerhåndtering

En tilfreds bygherre og tilfredse beboere er vores bedste ambassadører. Derfor har vi gennem flere år arbejdet målrettet med orientering og involvering af beboerne, så de lige fra dag 1 af byggeprocessen er vores medspillere.

Gennemtænkt og omkostningseffektiv

Byggeprocessen optimerer vi konstant, så materialelevering, afspærringer, byggeri og oprydning foregår smidigt og omkostningseffektivt. Her ligger der et stort potentiale gemt, og vi forklarer gerne, hvordan vi griber det an, på et personligt møde.

FAKTA

På årsbasis udskifter vi gennemsnitligt:

  • 30.000 m2tegltage
  • 30.000 m2naturskifertage
  • 10.000 vinduer

Vi gennemfører ca. 50 større renoveringssager i hovedentreprise om året:

  • Almennyttige boliger
  • Offentlige bygninger
  • Andelsboligforeninger
  • Ejerforeninger

Hovedstadens Bygningsentreprise a/s har 190 ansatte, heraf 160 håndværkere (tømrere, murere og blikkenslagere), som arbejder i selvstændige sjak.

 

LIFA
Hovedstadens Bygningsentreprise a/s Greve, Danmark
Vi søger en erfaren projektleder med gode menneskelige egenskaber til at varetage projekterne og sikre kvaliteten til glæde for vores kunder. Hovedstadens Bygningsentreprise A/S arbejder primært med hovedentrepriser inden for renoverings området og har egenproduktion inden for tag – vinduer og facaderenovering. Vi lægger stor vægt på høj faglighed og kvalitet samt overholdelse af økonomi og tidsfrister.   Jobbet: Du vil få en bred kontaktflade og vil kommunikere og koordinere med bygherre, underleverandører, samarbejdspartnere og dine håndværks kolleger i produktionen, når du styrer dine projekter. Du bliver ansvarlig for projekter med en entreprisesum på 10 – 50 millioner DKK, herunder igangsættelse og gennemførelse af projekter hen imod det endelige mål. Dette stiller krav om faglig og forretningsmæssig kompetence samt analytisk overblik og tilgang til arbejdet kombineret med vedholdenhed og en god forhandlingsevne. Du bliver ansvarlig for, at samarbejdet i projektteamet fungerer, og at de forhindringer, som opstår undervejs håndteres konstruktivt og professionelt. Du ved, at du bedst lykkes med dét, hvis du er detaljeorienteret og struktureret i din planlægning og har en motiverende effekt på både underleverandører og sjakket på pladserne.   Om dig: Vi søger en håndværksuddannet kollega der formentlig også er uddannet bygningskonstruktør, og som kan: arbejde systematisk, men også have mange bolde i luften sikre at opgaverne afleveres i høj kvalitet, til tiden og uden mangler planlægge og koordinere projekterne, herunder sikre akkordering lede medarbejderne og forstår at motivere teamet omkring dine projekter Du har allerede gennem flere år vist dit værd som projektleder og er vant til at styre projekter sikkert i mål med en omsætning på + 20 millioner. Derudover vil det være en fordel, hvis du har kendskab til renoveringsopgaver hos almene boliger, andels- og ejerforeninger, kommuner m.m.   Som person forventer vi, at du: er naturligt løsningsorienteret og tager ansvar gennem hele processen har stærke kompetencer inden for økonomiske byggeopgaver i egenproduktion, risikostyring, målstyring og procesoptimering er god til at kommunikere med såvel kolleger som kunder projektorienteret tilgang til alle opgaver er kreativ og har en professionel tilgang til faget er vant til forhandling og samarbejde med bygherre, myndigheder, leverandører og underentreprenører har kørekort til bil, og taler, læser og forstår dansk.   Vi tilbyder: et afvekslende og spændende job i en stærk velfungerende virksomhed med gode kollegaer at du bliver leder for projekter, hvor flere fagdiscipliner er involveret   Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til Søren Knudsen fra Madesa på telefon +45 40 10 43 89.  
14 Feb, 2019