Job InWest Vikar ApS

Job InWest Vikar ApS tilbyder din virksomhed rekrutterings- og/eller vikarassistance indenfor MANGE brancher og i HELE Danmark.Vort samarbejde med din virksomhed beror på gensidig tillid og respekt.Vi er medlem af Dansk Erhverv. Job InWest Vikar ApS hjælper dig ved:

  • Akut personalemangel
  • Tilkaldevikarløsninger
  • Rekruttere til tidsbegrænsede vikariater
  • Rekruttering via en forudgående vikarløsning
  • Personaleløsninger
  • Rekruttere til fastansættelse (se under fanebladet Rekruttering)


Du slipper for:Jobsamtaler, svare på ansøgninger, afskedigelser, løn under sygdom, oprettelse af lønkonti m.mVikarassistancen:Assistancen tilbydes dag, aften og weekend, helt ned til 7 timer.Vi sørger for:Præsentable medarbejdere, der forstår at være servicemindede og kan sætte kunden i centrum. 
Vores medarbejdere kan håndtere travlhed og bevare overblikket i situationen. 
Og naturligvis har vi indhentet straffeattester og referencer på vore medarbejdere. 
Løn- og personaladministration 


Finde og udvælge den rette medarbejder

LIFA
Job InWest Vikar ApS Næstved, Danmark
Der er tale om en  fast stilling.   Om virksomheden:  En kvalitetsbevidst leverandør inden for det rustfaste. Virksomheden varetager mange spændende opgaver indenfor den rustfri branche.    Om jobbet: Dine arbejdsopgaver bliver primært svejse- og samleopgaver, hvor du vil være med til at lave emner i rustfast til maskiner/anlæg.  Derudover skal man varetage en pakke- og kvalitetsmaskine.    Om dig: Du er uddannet rustfast klejnsmed. Du har en god erfaring og du kan svejse i rustfri. Certifikater er ikke et krav, hvis du er dygtig. Du er mødestabil og sætter en ære i, at aflevere et ordentligt stykke arbejde.  Du skal kunne  TIG-svejse  i rustfaste emner, da din hverdag vil foregår inden for dette felt.   
14 Feb, 2019