All Office

All Office tilbyder skræddersyede løsninger, der dækker din virksomheds behov inden for print og arbejdsflow. Vi har gennem mange år specialiseret os i alt fra dokument-workflow og print-infrastruktur til grafiske løsninger og tilbehør til det moderne kontor. Derfor tilbyder vi i dag professionel rådgivning og løsninger til håndtering af persondata, fakturaer, Follow Me printing, Managed Print Services, dokumentarkivering, professionelle skærme, kontorartikler og grafiske opgaver.

Vi er i dag en af Danmarks største uafhængige leverandører af multibrand printløsninger, og fra vores kontor i København tilbyder vi landsdækkende salg og service til alle virksomheder, som ønsker at lette og effektivisere hverdagen. Vores løsninger tilpasses den enkelte kunde, og derfor tilbyder vi vores hjælp til alle virksomheder, store som små. Vi indgår altid i tæt samarbejde med vores kunder, så vi i fællesskab finder frem til den helt rigtige løsning.

All Office Rødovre, Danmark
  Er du interesseret i et job i en ung, dynamisk og hurtigt voksende virksomhed, hvor du kan være med til at præge udviklingen? ​Har du erfaring som Salgskonsulent til B2B-markedet, Key Account Management eller er du en dygtig telesælger modtager vi gerne en ansøgning fra dig. Har du ikke erfaring, men har det rette drive og ambitioner hører vi også gerne fra dig.   ​ Om All Office Hos All Office har vi specialiseret os i dokument-workflow, print-­infrastruktur, grafiske løsninger og tilbehør til det moderne kontor. Vores opgave er at lette og effektivisere kundernes hverdag når det gælder print, kontorartikler og håndtering af digitale og papirbårne informationer. Derfor er vores konsulenter specialister på netop disse områder. ​ ​Vi tilbyder vores kunder et tæt samarbejde, med faste statusmøder, hvor vi sammen vurderer, om den nuværende løsning stadig er den optimale. Samtidig sørger vi for en fortløbende sparring og rådgivning i forhold til vores ydelser....
25 Jan, 2021